Programtippek vasárnapra - július 7.

koncert kiállítás szórakozás program szabadidő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hallgass örökzöld slágereket a '60-as évekből, táncolj koncerten a középkori vár árkában, vagy tekintsd meg a magyar fotóművészet legjobb alkotásait Budapesten a kiállítás utolsó napján. Íme a Life.hu ajánlatai július első vasárnapjára.

1. Visszarévedés a '60-as évekbe - Csinibaba a Margitszigeten

Ha nem láttad a Tímár Péter által rendezett és a Márton Gyula által írt filmet annak idején, akkor mihamarabb pótold be, de ráér a színpadi változat megtekintése után is. A levert forradalom után az ország a Ki mit tud?-versenyre készül. Selejtezők sokasága zajlik, az emberek nagy részét az hajtja, hogy a győztes Nyugatra utazhat - a főhőst azonban a szerelem mégis itthon tartja. Vegyél részt egy önfeledt időutazáson sok humorral és a '60-as évek fülbemászó slágereivel.

Mikor?
2013. július 7.
Hol?
Margitszigeti Szabadtéri Színpad
Bővebb infó: http://www.szabadter.hu/

Forrás: www.szabadter.hu
Forrás: www.szabadter.hu

2. 1 nap Diósgyőrben - Harcsa Veronika és Péterfy Bori koncert

Diósgyőr várához már csak azért is érdemes elruccanni egy-két napra, mert meseszép környezetben fekszik, és nagyon közel van Lillafüredhez, amely önmagában is remek kiránduló program. Ezen a hétvégén különösen érdemes a hegyek között megbújó várat választanod úti célul, mert a Borsodi Fonó háromnapos rendezvénysorozatának keretében vasárnap olyan előadók várják a közönséget, mint pl. Harcsa Veronika vagy este negyed tizenegytől a Péterfy Bori & Loveband.

Mikor?
2013. július 5-7.
Hol?
Miskolc, Diósgyőr
Bővebb infó: http://www.borsodifono.com/

Fotó: Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Szabó Balázs/Life.hu

3. Ízelítő a magyar fotóművészetből - 21 fotográfus a 20. századból

Július 7-én még utoljára megtekintheted annak a 21 magyar fotográfusnak a kiállítását, amely a 20. századból ad ízelítőt a fotóművészet iránt érdeklődő közönségnek a KOGART Házban. A 21 fotográfus (mint pl. Féner Tamás, Korniss Péter, Szilágyi Lenke, Tímár Péter, Vékás Magdolna) munkássága és életműve súlyos lenyomata az elmúlt évszázad második felének magyar fotográfiájának, akár magának Magyarországnak is.

Forrás: Facebook/Kogart
Forrás: Facebook/Kogart

Mikor?
2013. május 9-től július 7-ig
Hol?
Kogart Ház
Bővebb infó: http://www.kogart.hu/

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.