Pucér szobor lett Lady Gagából

fotó ARTPOP album Jeff Koons meztelen LifeNight lemezborító Lady Gaga szobor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy szál semmiben pózol Lady Gaga hamarosan megjelenő, ARTPOP albumának lemezborítóján, amelyről valójában nem az énekesnő, hanem egy róla készült szobor tekint vissza ránk.

Bár első pillantásra úgy tűnik, Lady Gaga minden ruháját ledobta magáról új albumborítója kedvéért, az énekesnő ezúttal mégsem ment ennyire messzire.

Forrás: www.ladygaga.com
Forrás: www.ladygaga.com



A hamarosan megjelenő ARTPOP borítójára ugyanis nem a botrányairól híres sztár, hanem egy róla készült szobor került. A műalkotást ráadásul egy hamarosan nyíló kiállításon is megtekinthetik a kíváncsiskodók. A különleges technikával készült fotó és nem mindennapi szobor is Jeff Koons munkáját dicséri, akinek Lady Gaga köztudottan nagy rajongója - legújabb számában, az Applauseban meg is énekelte, mennyire.

Bedrogozva készítette új albumát Lady Gagahttp://www.life.hu/gyogyulj/20130930-lady-gaga-enekesno-drogok-hatasa-alatt-keszitette-uj-albumat-az.htmlEgy szál csipkemelltartóban bulizott Lady Gagahttp://www.life.hu/legytrendi/20130812-lady-gaga-popsztar-melltartoban-es-shortban-ment-bulizni-egy-melegbarba.htmlLady Gaga tök pucér - fotó (18+)http://www.life.hu/legytrendi/20130724-lady-gaga-enekesno-teljesen-puceran-pozol-egy-magazin-cimlapjan.htmlLeborotválta a haját Lady Gagahttp://www.life.hu/szepulj/20130716-lady-gaga-enekesno-leborotvalta-a-hajat-egy-darabon.htmlPucérkodj elegánsan Lady Gaga módra!http://www.life.hu/legytrendi/20130507-lifenight-ilyen-fehernemut-huzz-ha-lady-gagamodra-akarsz-csabitani.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.