erotikus film Szürke 50 Alexander Skarsgard Egyszer volt, hol nem volt (sorozat) Dakota Johnson könyv A szürke ötven árnyalata Charlie Hunnam True Blood - Inni és élni hagyni filmadaptáció Jamie Dornan főszereplő
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A The Hollywood Reporter szerint két lehetséges jelölt is akadt Dakota Johnson férfipartnerének megformálására a nagysikerű erotikus könyv filmadaptációjában.

Újabb információk szivárogtak ki A szürke ötven árnyalata filmadaptációjának szereposztásáról. Ahogy azt a Life.hu már megírta, a sármos Charlie Hunnam végül úgy döntött, visszalép Christian Grey szerepéből (ellene a rajongók egyébként online petíciót is készítettek, hogy ne ő legyen a főszereplő).

Forrás: Facebook/AFP
Forrás: Facebook/AFP

Jamie Dornan és Alexander Skarsgard - vajon ki lesz a befutó?

Ha hinni lehet a pletykáknak, már meg is van a következő két jelölt az erotikus mozi férfiszerepére. A The Hollywood Reporter szerint nemcsak a True Blood színésze, Alexander Skarsgad az egyik legnagyobb esélyes, hanem az ír származású modell és színész, Jamie Dornan is. A 31 éves színész leginkább az Egyszer volt, hol nem volt és a The Fall című sorozatokból lehet ismerős a nézők számára. Vajon ki lesz a befutó?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.