Újabb japán őrület: a macskabor

ital Japán bor LifeNight háziállat macska
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Kifejezetten doromboló négylábúink számára gyártja különleges italát a B&H Life cége.

Le a tejjel, itt van helyette a macskabor! Egy igazi valamirevaló cicus ezt issza - legalábbis egy japán cég szerint. Az aggodalmaskodó gazdik megnyugtatására a Nyan, Nyan Nouveau névre keresztelt nedűben nincs egy csepp alkohol sem. Helyette azonban nem spóroltak a friss cabernet szőlőlével és a macskagyökérrel, hogy kedvencünk vidámnak és egészségesnek érezhesse magát. A kifejezetten ünnepekre (mint például cicusunk születésnapjára vagy épp karácsonyra) ajánlott ital palackjáért 900 forintnak megfelelő japán yenért bárki hozzájuthat.

Hódíts macskanőként! Így készül a cicaszemhttp://www.life.hu/szepulj/smink/20130826-hoditas-macskanokent-a-cicaszem-smink-elkeszitesenek-lepesei.htmlÖrdög Nóra macskanőnek öltözött - szexi fotóhttp://www.life.hu/legytrendi/20130612-ordog-nora-musorvezeto-szexi-macskanokent-pozol-ferje-nanasi-pal-fotos.htmlMacskaszemek és bohém frizurák Cannes-banhttp://www.life.hu/szepulj/20130524-frizurak-es-sminkek-cannesban-szerepel-benne-palvin-barbara-sharon-stone.htmlMár a macska is iPaddel játszikhttp://www.life.hu/anyaskodj/20130402-lifenight-ipaden-jatszik-egy-vicces-es-cuki-macska.htmlMacskagazdik figyelem: ezt ne adj a cicádnak enni!http://www.life.hu/gyogyulj/egeszseghirek/20121218-sok-macska-az-gazdaja-megmaradt-etelet-eszi-pedgi-sztamos-etel.html4 érv, ami a macska ivartalanítása mellett szólhttp://www.life.hu/anyaskodj/20121203-macskak-ivartalanitasa-fontos-vagy-sem-az-allatorvos-valaszol.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.