Újabb főhős hátrál ki A szürke ötven árnyalatából?

felhajtás média Szürke 50 Don Johnson figyelem Dakota Johnson főszerep A szürke ötven árnyalata Charlie Hunnam Melanie Griffith filmadaptáció
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Állítólag nem tud mit kezdeni a hirtelen ráirányuló médiafigyelemmel Dakota Johnson. Pedig Melanie Griffith lányaként nem először van dolga a sajtóval és a felhajtással.

Az Anastasia Steele szerepére kiválasztott Dakota Johnson a híresztelések szerint nem tud mit kezdeni a körülötte zajló nagy médiacirkusszal. Bár azt gondolnánk, hogy Melanie Griffith és Don Johnson lányaként már megszokhatta a folyamatosan ráirányuló figyelmet, állítólag Ana Steele szerepe által egy teljesen új szintre került a fiatal színésznő hírneve.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Ahogy a Life.hu is megírta, Charlie Hunnam immáron hivatalosan is maga mögött hagyta Christian Grey szerepét. Bár a helyére már két lehetséges jelölt is érkezett, lehet, hogy a film készítőinek lassan újabb női főszereplő után is kell nézniük?

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.