Tóth Gabi Csordás Ákos Szikora Róbert X-Faktor mentorok Alföldi Róbert Péterffy Lili Krasznai Tünde Geszti Péter RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor 2013 második élő döntője az unalom és a kreativitás jegyében zajlott. A néző egyszer lent, egyszer fent érezhette magát. Azok az énekesek tudtak kitűnni, akik izgalmat, szexualitást és giccses érzelmeket csempésztek a produkcióikba. A Life.hu így ült a hullámvasúton.

A Bytheway produkciója letisztult és ötletes volt. A kérdés már csak az, a fiúknak vagy kissé hóbortos mentoruknak, Szikora Robinak köszönhető-e a frappáns korreográfia. Nagy fába vágták a fejszéjüket a csapat tagjai, mert az ének mellett a ritmusra is figyelniük kellett. Akár itt a piros, hol a pirost is játszhattak volna, olyan lazán pörgették az üres poharakat a kis asztalon, amelyet körbeülve énekeltek. A kevesebb néha több, ez a legjobb jelző a Bytheway előadására. Geszti legszívesebben odaült volna a fiúkhoz poharazni. Alföldi szerint jó, hogy nem tette.

Péterffy Lili múlt heti szenzációs dala után most roppant unalmas produkcióval lépett a színpadra. A mentorok lehúzták a lány produkcióját. Alföldi próbálta védeni az énekesnőt. Mi Tóth Gabival értünk egyet, aki szerint gyenge és erőtlen volt Lilli, aki bevallotta, ez a dal nem állt közel hozzá.

Csordás Ákos csöpögős balladát adott elő. Már-már az unalom határát súrolta a produkció, amit az előadó megkönnyezett. Alföldinek egyáltalán nem jött át az érzelem, Tóth Gabi azonban megvédte a fiút. Szikora szerint az a jó, amikor a nézőre hat az előadás. Geszti örömmel konstatálta, hogy Ákos feltalálta a giccsfaktort. A női nézők szívét azonban biztos meglágyította az idei mezőny tesztoszterondús nagymackója.

Krasznai Tünde érces hangú, kiégett bárénekesnőt idéző hangjától borsódzott a hátunk. A vörös háttér és ruha nagyon illett Tünde egyéniségéhez és megidézte a párizsi Moulin Rouge világát. Az erotika lefolyt a színpadról és még a hamis hangokat is megbocsájtottuk az énekesnőnek. Tóth Gabi odavolt a produkcióért. Alföldi pedig azon törte a fejét, milyen darabban tudna szerepet adni a lánynak. Az extrém előadásairól híres rendező biztos talál Tündének egy dögös szerepkört.


A Bytheway mellett a másik legkreatívabb produkciót a Fat Phoenix előadása nyújtotta. Az énekes, Erdész Tamás jól hozta a George Michaelre emlékeztető stílusát. A fiúk ruhája bevállalós volt és extrém. A zebramintás nadrág és a zsabós ing jól állt az énekesnek, nem beszélve a hihetetlen cipellőről. Valami fura van bennük, de pont ettől izgalmas ez a produkció. Bár Alföldi katyvasznak tartotta a színpadon látottakat, mi mindenképp bent tartanánk őket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.