párcsata TV2 Tilla Liptai Claudia Mr és Mrs
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
11 éve vezet együtt műsort Liptai Claudia és Tilla, most pedig bevállalták, hogy a Mr. és Mrs. csütörtök esti döntőjében a párcsatában ők is megmérettetik magukat.

A két televíziós gyakran mondogatja, olyanok ők, mint az összeszokott házastársak, így nem kellett sokat noszogatni őket, hogy beleegyezzenek a különös szereplésbe. A rendhagyó párcsatában a műsorvezető-páros szerepét kis időre Dundika és Majka veszi át, a kérdésekből és válaszokból pedig sok eddigi titokra fény derül.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu
Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

"Több mint 11 éve vagyunk egy pár; voltak időszakaink, hogy több időt töltöttünk egymással, mint a saját családtagjainkkal. Ennyi ideig csak akkor jöhet jól ki egymással két ember, ha valódi szeretet és tisztelet köti őket össze, és én végtelenül örülök, hogy ez kialakult közöttünk, és meg tudtuk őrizni az évek során" - mesélte Claudia a Blikknek.

Esztergályos beszólt Liptainakhttp://www.life.hu/legykepben/20131019-esztergalyos-cecilia-szineszno-beszolt-liptai-claudianak-a-tv2-mr-es.htmlLiptai Claudia sugárzik a szerelemtőlhttp://www.life.hu/szepulj/20131005-liptai-claudia-musorvezeto-kedvesevel-benjaminnal-erkezett-a-tarsas-jatek-bemutatojara.htmlLiptai Claudia zsűrizi a sztárokathttp://www.life.hu/szorakozz/20130924-liptai-claudia-a-tv2-musorvezetoje-a-sztar-a-sztarban-cimu.htmlLiptai Claudiával nyaralnának a legtöbbenhttp://www.life.hu/szorakozz/20130923-liptai-claudia-szineszmusorvezetovel-nyaralna-a-legtobb-magyar-egy-friss-felmeres.htmlLiptai Claudia nem nudizikhttp://www.life.hu/legykepben/20130922-liptai-claudia-a-tv2-mr-es-mrseben-kijelentette-nem-menne.htmlVégre észhez tér Liptai Claudiahttp://www.life.hu/legykepben/20130918-liptai-claudia-szineszmusorvezeto-visszater-a-joban-rosszban-cimu-sorozatba.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.