ajánlat Kendall Jenner pornófilm kim kardashian szerződés LifeNight felnőttfilm nagykorú születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felnőttfilmipar már számolta vissza a napokat, amikor szerződésekkel bombázhatják az immár nagykorúvá lett Kardashian-lányt.

Alig töltötte be a 18-at Kendall Jenner, máris legalább fél tucat felnőttfilmeket gyártó cég bombázta ajánlataival az egyik legifjabb Kardashian lányt - írja a TMZ.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kendall, akinek eltökélt szándéka a Victoria's Secret angyalává válni, november 3-án lett nagykorúvá, ezzel pedig immár hivatalosan is "legálissá vált" a pornóipar számára. A hírek szerint az egyik legnagyobb felnőttfilm gyártó sem késlekedett ajánlatot tenni a lánynak: 1,8 millió dolláros, vagyis körülbelül 400 millió forintos szerződést kínált fel neki és azt, hogy ő választhatja ki szexpartnerét a filmjéhez. Kendall azonban úgy gondolta, nem kell nővére, Kim Kardashian nyomdokaiba lépnie ahhoz, hogy felfigyeljen rá a világ, ezért visszautasította az ajánlatot.

Tükörben nézegette vagináját Kim Kardashianhttp://www.life.hu/szepulj/20131028-kim-kardashian-amerikai-valosagshowsztar-tukorben-nezegette-vaginajat-szules-utan.htmlHatalmas esküvőt tervez Kim Kardashianhttp://www.life.hu/szeress/20131024-kanye-west-amerikai-rapper-eljegyezte-es-hatalmas-eskuvot-tervez-kim.htmlBikinire vetkőzött a Kardashian lányhttp://www.life.hu/legytrendi/20131019-kendall-jenner-amerikai-modell-es-valosagshowsztar-az-agua-bendita-furdoruhaiban.htmlCuki baba Kim Kardashian kislányahttp://www.life.hu/anyaskodj/20131005-north-west-kim-kardashian-es-kanye-west-kislanya-nagyon-cuki.htmlSaját márka lesz Kim Kardashianbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20130917-kim-kardashian-amerikai-televizios-szemelyiseg-kilep-a-kardashian-csaladbol-es.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.