ajánlat Kendall Jenner pornófilm kim kardashian szerződés LifeNight felnőttfilm nagykorú születésnap
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A felnőttfilmipar már számolta vissza a napokat, amikor szerződésekkel bombázhatják az immár nagykorúvá lett Kardashian-lányt.

Alig töltötte be a 18-at Kendall Jenner, máris legalább fél tucat felnőttfilmeket gyártó cég bombázta ajánlataival az egyik legifjabb Kardashian lányt - írja a TMZ.

Forrás: AFP
Forrás: AFP

Kendall, akinek eltökélt szándéka a Victoria's Secret angyalává válni, november 3-án lett nagykorúvá, ezzel pedig immár hivatalosan is "legálissá vált" a pornóipar számára. A hírek szerint az egyik legnagyobb felnőttfilm gyártó sem késlekedett ajánlatot tenni a lánynak: 1,8 millió dolláros, vagyis körülbelül 400 millió forintos szerződést kínált fel neki és azt, hogy ő választhatja ki szexpartnerét a filmjéhez. Kendall azonban úgy gondolta, nem kell nővére, Kim Kardashian nyomdokaiba lépnie ahhoz, hogy felfigyeljen rá a világ, ezért visszautasította az ajánlatot.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.