erotikus Scarlett Johansson pornófilm Don Jon LifeNight vallomás magazin
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ártatlan szőke fürtök ide vagy oda, a színésznő nem talál semmi kivetnivalót az erotikus filmek nézésében. Persze csak bizonyos határok között.

Bár a Don Jon című filmben egy hercegnős meséken felnőtt lány szerepébe bújik, a való életben Scarlett Johansson ennél jóval reálisabban gondolkodik. A 28 éves színésznő nemrég a brit Marie Claire hasábjain vallott a felnőttfilmekhez fűződő kapcsolatáról.

Forrás: www.marieclaire.com
Forrás: www.marieclaire.com

"Szerintem a pornót ugyanúgy lehet élvezni, mint bármi mást. Férfiakra és nőkre is egyaránt jó hatással lehet" - fejtette ki véleményét Scarlett, aki azért azt is elismeri, meg kell húzni a határt. És hogy mit szólna ahhoz, ha a nemrég vőlegényévé avanzsálódott Romain Dauriac-ről kiderülne, hasonlóan viszonyul a pornófilmekhez, mint a Don Jon férfi főszereplője? "Ha kiderülne, hogy a pasim ugyanannyi pornót néz, hát leesne az állam, az biztos."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.