Bereczki Zoltán TV2 Sztárban sztár Nika Feke Pál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Vajszívű volt a zsűri a ma esti Sztárban Sztár élő adásban. Különösen Majka osztogatta bőkezűen a pontokat, de ítésztársai, Liptai Claudia, Hajós András és Lakatos Márk sem fukarkodott a dicséretekkel.




A zsűritagok szerint Nika sokkal jobb volt most fiúszerepben, mint amikor bombanő alakít. Úgy vélték, így sokkal felszabadultabb, nincs benne megfelelési kényszer. A produkciót összegészében kiválónak ítélték, annak ellenére, hogy az énekesnő pénteken este kis híján a hangját veszítette Bruno Mars koncertén. Nektek tetszett?


Élvezhető és játékos volt Bereczki Zoltán produkciója is, aki Presser Gábor bőrébe bújt. Bár a zsűritagok hosszasan méltatták a színész Nagy utazását, nekünk olykor parodisztikusnak tűntek a Pici bácsi mozdulatait idéző gesztusok. Majka egyenesen megkönnyezte az előadást, ha nem láttátok volna, klikkeljetek a videóra!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.