Nekik drukkolnak az X-Faktor eddigi nyertesei

nyertes győztes Csordás Ákos Kocsis Tibor X-Faktor Szabó Ádám Vastag Csaba ByTheWay szurkolás Danics Dóra figyelem Krasznai Tünde Oláh Gergő RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az X-Faktor eddigi három győztesét faggatta a Life.hu, hogy az idei évadban kit tartanak a legesélyesebbnek a győzelemre. 

Vastag Csaba 2010-ben, Kocsis Tibor 2011-ben, Oláh Gergő pedig 2012-ben nyerte meg az X-Faktor döntőjét. A műsor azóta is különös helyet foglal el a fiúk szívében. Természetesen figyelemmel kísérik a 2013-as évadot, sőt azt is elárulták, kinek drukkolnak.

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu, Szabó Balázs/Life.hu
Fotó: Rostás Bianka/Life.hu, Szabó Balázs/Life.hu

"Ha két nevet kellene mondanom, akkor Szabó Ádámot és Krasznai Tündét mondanám. Ádámot személyesen is ismertem még korábbról. Kedves, megnyerő személyiség, rengeteget fejlődött az elmúlt időszakban és egyre felszabadultabb a színpadon. Tünde egy igazi előadó, nagyon érdekes hangszínnel. Ha őt látom, rengeteg valós és hiteles érzelmet látok. Szeretem azt a jó értelemben vett erotikus vibrálást, amit ő a színpadon képvisel" - mesélte Tibó.

"Danics Dórit személyesen ismerem az előző szériából. Sokat jammeltünk együtt. Bírom a rekedtes, vagány hangját. A fiúk közül Csordás Ákos a kedvencem. Alázatosan áll a munkához, tetszik a személyisége. Amellett jó erős hangja van, ami nekem bejön. Külön kiemelném a ByTheWayt, számomra ők voltak az igazi favoritok. Régóta ismerem a srácokat és szeretem, amit csinálnak" - mesélte Gergő.

Vastag Csabi nem szeretett volna senkit kiemelni, mert ő az X-Faktort egy nagy családnak tartja, amiben mindenki felé egyforma szakmai tisztelettel fordul. "Nem mondanék neveket, mert ismerem a srácokat és mindenkinek egyformán drukkolok. Inkább szakmai tanácsokkal látom el őket és arra bíztatok mindenkit, hogy csak a cél lebegjen a szemük előtt" - magyarázta Csaba.

Eltűnik Lali az Éjjel-Nappal Budapestbőlhttp://www.life.hu/szorakozz/20131112-lali-az-ejjel-nappal-budapest-szereploje-eltunik-a-sorozatbol.htmlSpanglival ünnepelt Miley Cyrushttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-miley-cyrus-amerikai-enekesno-fuves-cigivel-unnepelt-az-amszterdami-mtv.htmlTóth Gabi elnézést kérthttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-toth-gabi-az-rtl-klub-fokuszaban-kert-elnezest-amiert-kinevette.htmlVisszatér a lélekdoktornő a Barátok köztbehttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-lorant-krisztina-a-baratok-kozt-dr-ferenczi-orsolyaja-visszater-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.