Hajós András utánzás transzvesztita TV2 cirkusz Sztárban sztár Geri Halliwell produkció Lakatos Márk szörny Majka Szinetár Dóra Claudia Maszk Pataki Attila Nagy Feró Szandi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A sztárutánzó műsor eheti adásában láthattunk két Pataki Attilát a színpadon, transzvesztita show-t és felismerhetetlenségig elmaszkírozott Szinetár Dórát.


Biga a Spice Girls együttesből világsztárrá vált Geri Halliwellt utánozta. Igazi transzvesztita showt láthattunk a színpadon. Lakatos Márknak a szava is elállt, tátott szájjal nézte az énekes produkcióját. Majka szerint vannak olyan határok, amiket nem szabad átlépni. Fityegni látta Biga micsodáját és furcsa érzések kavarogtak benne. Szerinte ez az előadás volt a műsor mélypontja. Hajós András örült, mert ő még feneket ilyen önfeledten sohasem nézhetett műsorban. Érdekes magánélete lehet Hajósnak.

Szinetár Dórát olyan borzalmas Nagy Feróvá maszkírozták, hogy csak gratulálni tudunk a maszkmestereknek. Zseniálisan hozta a finom színésznő a nemzet csótányát. A zsűri meg sem tudott szólalni. Márk egy nemzetközi szörnycirkuszhoz hasonlította a produkciót, ami olyan volt, mint egy Kafka groteszk. Majka szerint Dóra kezd leépülni és egyre lazább. Kétség kívül jót tett a színésznőnek, hogy Feróvá változott. Nekünk a héten ez volt a legabszurdabb, eszement kedvenc produkciónk.

Szőrös lábbal a lemezborítón? Igen!http://www.life.hu/szorakozz/20131115-szoros-labu-enekesno-egy-jugoszlav-lemezboriton.htmlMeztelenül futkosott Lalihttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-lali-az-ejjel-nappal-budapest-sztarja-a-belvarosban-meztelenul.htmlÁlompasi lett Petőfi Sándorbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-petofi-sandor-arany-janos-kolcsey-ferenc-es-vorosmarty-mihaly-koltok.htmlDanics Dóra esélyes az X-Faktor-győzelemrehttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-danics-dora-enekesno-a-legeselyesebb-az-xfaktor-megnyeresere-lifehu.htmlLehull a lepel a ByTheWay-titokrólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131115-az-rtl-klub-xfaktoranak-versenyzoi-a-bytheway-tagjai-es-mentoruk.html


Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.