Nika esett ki a Sztárban sztárból

TV2 Sztárban sztár Nika Veres Mónika kiesés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Sokak meglepetésére Nika esett ki a Sztárban sztárból.

"Nagyon köszönöm azt a lehetőséget, hogy itt lehettem. Azt gondolom, hogy nagyon szép emlékekkel búcsúzom innen és nagyon boldog vagyok, hogy ilyen sok oldalamat megmutathattam nektek" - mondta Nika, akit láthattunk Szandiként és Stevie Wonderként is a színpadon. Az énekesnő a zsűrit ugyan meggyőzte a pénteki műsorban, de a nézőket nem tudta annyira elvarázsolni, hogy elég szavazatot zsebeljen be.

Forrás: TV2
Forrás: TV2

A műsor végén minden versenyző megkapta, hogy kinek a bőrébe kell bújnia jövő héten. Feke Pál Kozsóként tér vissza, Nótár Mary a tinik kedvence, Justin Bieber lesz. Biga D. Nagy Lajos (Bikini) egyik dalát énekli majd, Szandi pedig Csepregi Éva lesz. Varga Viktor Bob Marley-vé válik, Szinetár Dóra pedig Bangó Margitként lép színpadra. Végül Bereczki Zoltán tudta meg, hogy egykori megasztáros kollégáját, Mester Tamást alakítja majd.

Nézd meg Nika produkcióját itt!

Puskás Peti esett ki a Sztárban Sztárbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131108-puskas-peti-esett-ki-a-tv2-sztarban-sztarban-musorabol.htmlSoma esett ki a Sztárban sztárbólhttp://www.life.hu/szorakozz/20131025-soma-a-sztarban-sztar-harmadik-adasanak-kiesoje.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.