Kanye West szex kim kardashian LifeNight félmeztelen videóklip
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Provokatív szexjelenetet forgatott a rapper legújabb klipjében, amelyben motoron száguldozik félmeztelen menyasszonyával.

Szexi klipet és Kim Kardashiant ígérte rajongóinak Kanye West. A Bound 2 című dalához készült videójával mindenki vágyát teljesítette a rapper. Nemcsak levetkőztette gyermeke édesanyját, hanem szeretkezik is vele egyet – legalábbis úgy tűnik.

Forrás: http://kimkardashian.celebuzz.com

Aki tehát arra számított, hogy North West születése után Kim és Kanye is lenyugszik, nagyot tévedett. A páros, akik már készülnek világraszóló lagzijukra, provokáló videóját alább te is megnézheted:

Ezt tedd, ha Majka rád támad! - Videóhttp://www.life.hu/legykepben/20131118-igy-vedd-meg-magad-ha-majka-radtamad-video.htmlAz év legaranyosabb karácsonyi videójahttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-ime-2013-legaranyosabb-karacsonyi-reklamvideoja.htmlA videós visszajátszás sem mentette meg a Miamithttp://www.origo.hu/sport/kosarlabda/20131110-a-boston-jeff-green-utolso-masodperces-kosaraval-gyozott-a-miami-ellen-az-nba-ben.htmlSokkoló videó a terhesség alatti dohányzás ellenhttp://www.life.hu/gyogyulj/20131107-sokkolo-videoval-hivjak-fel-a-terhesseg-alatti-dohanyzas-veszelyeire-a.htmlÍgy készül a bombanő - elképesztő videóhttp://www.life.hu/szepulj/20131101-photoshop-segitsegevel-igy-lesz-egy-atlagos-lanybol-gyonyoru-no.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.