Győzike klasszikus műveltséget csillantott

Verona színdarab TV2 Rómeó és Júlia Shakespeare Gáspár Győző Roma Rómeó és Júlia Picasso temető Édes Élet sír
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hetek óta tervezi-szervezi Gáspár Győző és testvére, Zsolti, hogy színpadra viszik Shakespeare Rómeó és Júliáját. A sajátos olvasat persze az elejétől kezdve több sebből vérzik. De hogy ennyiből? 

Mintha egymásra licitálna ostobaságban a TV2 házibohóca, Gáspár Győző és öccse, Zsolt. A testvérek elhatározták, hogy mielőtt nekiállnának megrendezni a Roma Rómeó és Júliát, elutaznak Veronába. Tervüket a darab rendezőjével is megbeszélték, akinek leesett az álla az ötletgazda klasszikus műveltségétől, illetve annak hiányától.

Forrás: RTLKLUB/Sajtoklub

Győzike arról érdeklődött, vajon bejuthatnak-e a temetőbe, hogy felkeressék Rómeó és Júlia sírját, és hatalmas meglepetés érte őket. Frenkó Zsolttól ugyanis ekkor tudják meg, hogy a mű nem valós történet, ezért ez olyan, "mintha Donald kacsa nyughelyét keresnék Disneylandben".. A társalgásnak azonban talán mégsem ez volt a mélypontja, ugyanis Zsolti úgy emlékezett, hogy a világ egyik leghíresebb szerelmi történetét Picasso írta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.