Csordás Ákos X-Faktor Szabó Ádám Facebook ByTheWay Danics Dóra Péterffy Lili Krasznai Tünde lájk RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A legnagyobb közösségi portál tanúsága szerint a még versenyben lévők közül a legnépszerűbb a ByTheWay, a legkevesebben Krasznai Tündét szeretik. 

Az elmúlt hétvégén kialakult az X-Faktor hatosfogata, és ezzel együtt komolyabban is elkezdődött az esélylatolgatás, hogy ki lehet az esélyes a végső győzelemre. A mentorok nem győzik hangsúlyozni, hogy versenyzőik bármennyire jól szerepelnek, most már bárki számíthat arra, hogy párbajoznia kell.

ByTheWay Forrás: RTL Klub

Bár már a ByTheWay hetekkel ezelőtti kiesésénél megbizonyosodhattunk arról, hogy a Facebook-lájkok nem feltétlenül tükrözik a szavazó nézők ízlésvilágát, ugyanis a legnagyobb közösségi portálon már akkor is Szikora Róbert csapatának volt a legtöbb rajongója. Ahogy a Life.hu szavazása alapján, úgy a Facebookon is Krasznai Tünde a legnépszerűtlenebb versenyző - amelynek oka minden bizonnyal pornós múltjában keresendő -, a lány ennek ellenére eddig egyetlen egyszer párbajozott csupán.

Krasznai Tünde Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Nem sokkal többen lájkolták a sokak szerint végső győzelemre is esélyes Danics Dórát, ám a kommentek tanúsága szerint ő kevesebb kritikát kap, mint csapattársa. Geszti Péter mentoráltját a legtöbben manírosságáért ostorozzák, ám a rá érkező szavazatok eddig elegendőek voltak a biztonságos továbbjutáshoz.

Danics Dóra Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A kamaszfiúk álmát megtestesítő Péterffy Lili a legnépszerűbb a lányok között, holott hangi adottságaival messze elmarad két vetélytársnőjétől. Úgy tűnik, pár héttel ezelőtti - párbaj előtti - káromkodása ellenére nem esett ki a facebookozók kegyeiből. Bár pikáns képsorozatáért kapott hideget-meleget, úgy tűnik, sikerült a nézők szívébe lopnia magát.

Péterffy Lili Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

Szabó Ádám és Csordás Ákos a verseny kezdetétől megbízható, stabil rajongótáborral rendelkezik. Bár mindketten párbajoztak már, valójában egyikük továbbjutása sem okozott nagy meglepetést.

Csordás Ákos Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

És ha a papírforma válik be - miszerint az RTL Klubon csak fiú nyerhet tehetségkutatót - akkor közülük kerül ki néhány hét múlva a szerencsés győztes.

Szabó Ádám Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

A versenyzők hivatalos Facebook oldalának adatai szerint jelenleg a ByTheWaynek 33 000, Csordás Ákosnak 14 000, Szabó Ádámnak 12 600, Péterffy Lilinek 10 100, Danics Dórának 5300, Krasznai Tündének pedig 4500 lájkja van.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.