Varga Viktor botsáska lábú Kylie lett

TV2 Sztárban sztár Kylie Minogue döntő Varga Viktor
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem hiába félt Varga Viktor attól, hogy Kylie Minogue bőrébe kell bújnia a Sztárban sztár döntőjében. Ez alkalommal nemcsak a női hang okozhatott neki nehézséget, hanem a méretkülönbségek és a nőiesen szexi kisugárzás is.

Szó bennszakadt, hang fennakadt Majka részéről Varga Viktor produkciója után, aki csípőcsontig felvágott, majdnem köldökig dekoltált ruhában adta elő a parányi ausztrál énekesnő egyik legismertebb dalát. Nem lehet elmesélni, milyen volt Viktor Kylie-ként, egyszerűen látni kell.

Forrás: TV2

"Bármit is csinálsz, te csak nőnek vagy jó. Hasonlítasz egy korai barátnőmre egyébként. Szerintem minden nő olyan kis fokhagyma feneket szeretne, mint amilyen neked van" - foglalta össze Majka a látottakat, miután képes volt megszólalni. "Micsoda nő ez a férfi, a magasságodba az egész Minogue testvérpár beleférne" - tette hozzá Lakatos Márk. "Szerintem derékon alul nem tudtál ezzel mit kezdeni, derékon felül tökjó voltál" - mondta Hajós András.

A zsűri egyébként ez alkalommal nem ad pontokat. A végeredmény a nézőkön - illetve a szavazókon - múlik. Jó tudni, hogy eddig összesen három olyan adás volt, amikor a zsűri és a nézők szavazata megegyezett egymással.

Női ruhában igazoltatták a rendőrök Varga Viktorthttp://www.life.hu/szorakozz/20131105-varga-viktor-enekest-noi-ruhaban-igazoltattak-a-rendorok.htmlMűtét után buliba ment Varga Viktor barátnőjehttp://www.life.hu/gyogyulj/20131030-varga-viktor-zenesz-baratnoje-cinthya-dictator-hetvegen-betegen-bulizott.htmlTúl a veszélyes műtéten Varga Viktor barátnőjehttp://www.life.hu/gyogyulj/20131024-varga-viktor-enekes-baratnoje-cynthia-dictator-tul-van-a-veszelyes.htmlHajótörést szenvedett Varga Viktorhttp://www.life.hu/legykepben/20130815-varga-viktor-enekes-hajotorest-szenvedett-edesapjaval-a-tengeren.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.