Csordás Ákos X-Faktor párbaj Krasznai Tünde RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ahogy a Life.hu megírta, hiába bizonyít hétről hétre az X-Faktor színpadán Krasznai Tünde, a televíziónézők nem tudják elfelejteni felnőttfilmes múltját. Sokan kizárólag ezért látnák inkább a tehetségkutató falain kívül. Ahogy várható volt, a lány a vasárnap esti párbajgyőzelme után is kapott hideget-meleget, a műsor és a versenyzők Facebook-oldala csak úgy forrt az indulattól. 

Igazuk volt azoknak, akik már az X-Faktor válogatói alatt féltették, a pornós előéletét egy percig nem titkoló Krasznai Tündét. Bár a lány bátor volt és kamerák előtt is bevállalta, hogy évekkel ezelőtt mivel kereste a kenyerét, szinte nincs olyan produkciója, amely után nem emlegetnék fel fiatalkori rossz döntését.

Forrás: RTL Klub

Így történt ez vasárnap este is. Bár Krasznai Tünde a nézők szavazataival jutott be az X-Faktor top3 versenyzője közé, facebookozók százai háborodtak fel azon, hogy miért vetélytársának, Ákosnak kellett távoznia.

Nos, nagyon úgy tűnik, nem ugyanazok lájkolják a versenyzők oldalait, mint akik szavazatokat küldenek (hetekkel ezelőtt a lájkok tekintetében messze magasan vezető ByTheWay is a nézők akaratából esett ki), mert tény, amíg az énekesnő oldala hatezer rajongót számlál, addig Tóth Gabi mentoráltjának profilja tizenhatezer lájkot tudhat magáénak. Ez a tendencia egyébként a verseny kezdetétől tart, és a Life.hu olvasói már hetekkel ezelőtt is Tündét küldték volna haza a legszívesebben.

Forrás: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Az énekesnőnek biztosan nem könnyű szembesülnie a rázúduló kritikák tömkelegével, a sokszor szalonképtelen és durva kommentekkel, ugyanis az X-Faktornak pont ő az egyik olyan versenyzője, aki sokszor hangsúlyozta, nagyon fontos számára, hogy elfogadják a nézők. A lány vasárnap este is arról beszélt, örül, hogy a mentorok 2:2 szavazatai után előkerült a boríték, majd a Facebook- kommenteket látva a következő mondatot tette közzé a közösségi portálon: "Sziasztok, köszönöm szépen azoknak, akik biztattak, de akik nem szeretnek, töröljenek már le!"

Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence

Tünde X-Faktor-beli szerepét egyébként Geszti Péter előre "megjósolta", a mentor még az élő adások előtt a Life.hu-nak így nyilatkozott:"Öntörvényű ember, valamilyen szinten keretekbe kell helyezni, finoman. Nagyon valódinak tartom, ez, ami a leginkább tetszik - és tetszhet a nézőknek - benne, és ez rejtheti a legnagyobb veszélyt is. Biztos vagyok benne, hogy megosztó versenyző lesz".

Geszti nem tévedett, hiszen mentoráltja valóban az a versenyző, aki a leginkább vitát generál a nézők körében. Az X-Faktor rajongói pedig olykor nyomdafestéket nem tűrő módon érvelnek. A véleményekből szemezgettünk:

"Te csak azokkal törődj, akik szeretnek. A többiek meg irigy es rosszindulatú emberek. Nézz magadra, és legyél nagyon büszke arra, amit elėrtėl. Ez adjon erőt az életben. Ha ezt így, tudatosan alkalmazod, akkor észre sem veszed azokat, akik szándékosan bántanak. Ugyanis ők ettől lesznek boldogok. Míg minket más boldogít. Nagyon ügyes voltál!"

"Nem tetszett a döntés, mert Ákos a legjobb. Annak a harcsaszájúnak már régen ki kellett volna esnie.
Tündi, ne a múlttal és a rossz emberekkel foglalkozz ... gyerünk, nyerd meg a versenyt, most vagy a csúcson."

"Ez egy nagyon rossz üzenet a fiataloknak: cseszd el az életed, majd újrakezdheted. A hangja sem tetszik, visszataszító az egész lény úgy, ahogy van. Még-hogy tündérmese.... mi a címe? Pornótünde? És lassan felemelt orral néz le ránk, mint egy királynő."

"Tündi, én tolom az sms -eket. Nem is értem, hogy párbajozhattál, amúgy meg nem mindegy, itt ki ír rólad rosszat, ha egyszer a nézői szavazatok is azt mutatták, hogy szeretnek és imádják, amit csinálsz. Én várom az első önálló cd-t és ott fogok tolongani az első Aréna-beli koncerteden."

"Csodálatos, egyéni a hangod! Hajrá, Tündi...Veled vagyunk! Nagyon féltettelek tegnap este! De ott a helyed! És innen is üzenem, csak így tovább, soha ne vissza, nézz csak előre! Akik nem szeretnek, megérdemlik, főleg azok akik előítéletekkel vannak tele!"

"Nem értem, miért bántják ezt a lányt! Szakított a múltjával, nem bántott vele senkit, tehetséges! Lehet mondani hogy nem szimpatikus vagy más a kedvencem, de miért kell hozzá fűzni primitív módon a múltját! Undorító az, amit azok művelnek, akik a múltjával foglalkoznak és azzal dobálóznak! Talán majd egyszer ez visszaüt és érezni fogják, milyen az, mikor nem kapsz második lehetőséget!"

"Az dobja az első követ szerencsétlen lányra, aki soha nem csinált semmi hülyeséget, esetleg cölibátust is fogadott és zárkában él! Én TISZTELEM! Már az elején elmondta, hogy honnan jött, nem várta meg, hogy kiderüljön és mindenki mocskolódjon rajta.. FELVÁLLALTA, tudta, mivel jár!"

"Akkora baromság ez a felvállalta szöveg!!! ÉBRESZTŐ!!!! Ezért kell őt TISZTELNI???? Ez már beteges, amit csinálnak egyesek! Nem jó dolgában vállalta fel, hanem mert tudta, hogy úgyis kiderül! Adásról adásra ugyanaz a rekedt hang, amivel a filmjeiben hódít, hiába próbáltam nem a múltját látni benne, kilép a szinpadra, az jut eszembe amiket láttam róla. Undorító."

Ti mit gondoltok Tündéről? Őszinte vagy vakmerő volt, hogy felvállata a múltját? Sikere bizonyíték arra, hogy az élet bármikor újrakezdhető, vagy szerintetek is rossz példát mutat a fiataloknak? Kommenteljetek!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.