Paul Walker is a fehér keretesek között

halál James Dean Clark Gable Marilyn Monroe film forgatás Paul Walker James Gandolfini Bruce Lee Heath Ledger
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Paul Walker két leforgatott filmjét nézhetjük meg hamarosan a mozikban, sajnos már nélküle. Walker megdöbbentő halála kapcsán a Life.hu olyan színészlegendákat gyűjtött össze, akik már nem élhették meg utolsó filmpremierjüket.

Paul Walker - Hours, Brick Mansions

A színész november 30-i tragikus halálát követően két filmet láthatunk még tőle. Az alacsonyabb költségvetéső Hours december közepétől lesz elérhető. Ez az a produkció, mellyel Walker ki akart törni a gyorsautós akciófilmsztár skatulyából, és be akarta bizonyítani, hogy más területen is tehetséges. A film egy apáról szól, aki egy tornádó pusztítása után küzd a lánya életéért. A Brick Mansions Luc Besson munkája, melyben Walkernek meg kell találnia egy tömegpusztító fegyvert egy bűnözők által uralt negyedben. A Halálos iramban 7. részét leállították, egyelőre ugyanis nem tudják, mit kezdjenek Brian szerepével. A hírek szerint kiadták a feladatot a forgatókönyvíróknak, hogy Walker karaktere a filmben is veszítse el az életét.

Forrás: AFP

James Gandolfini - Exek és szeretők

Sokkolta a filmes világot James Gandolfini júniusi halála. A Maffiózók című tévésorozat főszereplője 51 évesen kapott szívrohamot, bár olyan hírek is szárnyra kaptak, miszerint halálában az alkohol is közrejátszott. Gandolfini a Criminal Justice című új tévészéria pilotfilmjében játszott egy New York-i ügyészt, ezt a munkáját azonban egész biztosan nem vetítik le. Az HBO döntése szerint ugyanis dobozban marad a készülő krimisorozatnak a színésszel felvett első epizódja. Utolsó filmjét azonban, az Exek és szeretőket (Enough Said) december 5-től a magyar mozik is sugározni kezdték.

Forrás: RTL Klub

Heath Ledger - Sötét Lovag

Forrás: AFP

Brandon Lee - A holló

A holló forgatása 1993-ban, a színész születésnapján, február 1-jén kezdődött. Az utolsó jelenetek egyikén azonban a pisztolyba, mellyel Lee-re lőttek, tisztázatlan körülmények között vaktöltény helyett éles került. Ez okozta az akkor 28 éves színész halálát. A filmet végül kaszkadőrök segítségével fejezték be. Édesapja, Bruce Lee is tragikusan korán, 32 évesen veszítette életét, amikor egy fájdalomcsillapító gyógyszer egyik összetevője agyduzzadást okozott nála.

Forrás: AFP

Clark Gable - Kallódó emberek

1960-ban készült el utolsó filmje, melyben Marilyn Monroe-val szerepelt együtt. Ugyanebben az évben, 59 évesen Gable szívinfarktusban elhunyt, így nemcsak a The Misfits bemutatójáról maradt le, de második gyermeke, John Clark Gable születéséről is. A kicsi 1961 márciusában látta meg a napvilágot.

Forrás: AFP

Marilyn Monroe - Valamit adni kell

Az egykori szexszimbólum Gable után, 1962-ben halt meg, máig tisztázatlan körülmények között. Az akkor 32 éves díva Valamit adni kell című filmjét hagyta befejezetlenül.

Forrás: AFP

James Dean - Haragban a világgal, Óriás

Dean 1955. szeptember 30-án, mindössze 24 évesen távozott az élők sorából, épp a Giant című filmje forgatása közben. A színész karambolozott a kocsijával és életét vesztette. Habár mindössze három nagy mozifilmben szerepelt, melyek révén halála után két Oscar-díj-jelölést is kapott, igazi legendává vált.

Forrás: AFP
Gyászszertartáson nyomott egy selfie-t Obamahttp://www.life.hu/szorakozz/20131211-barack-obama-amerikai-elnok-david-cameron-brit-es-helle-thorning-dan-miniszterelnokkel-selfie-zett.htmlKutyák éneklik a Jingle Bellsthttp://www.life.hu/szorakozz/20131211-kutyusok-ugatjak-el-a-jingle-bells-karacsonyi-slagert.htmlÖsszeszurkálták egymást a Viktorokhttp://www.life.hu/szorakozz/20131211-a-ket-viktor-osszeszurkalta-egymast.htmlKutyák éneklik a Jingle Bellsthttp://www.life.hu/szorakozz/20131211-kutyusok-ugatjak-el-a-jingle-bells-karacsonyi-slagert.htmlPalvin Barbi Pharrell Williamsszel találkozgathttp://www.life.hu/szorakozz/20131211-palvin-barbi-pharrell-williamsszel-talalkozgat.htmlLady Gagáért rajong a tündéri Beckham lányhttp://www.life.hu/szorakozz/20131210-harper-seven-david-es-victoria-beckham-lanya-nagy-rajongoja-lady-gaga-amerikai-enekesnonek.htmlDanics Dóra a győzelemre koncentrálhttp://www.life.hu/szorakozz/20131210-az-rtl-klub-x-faktoranak-versenyzoi-danics-dora-es-krasznai-tunde-nem-baratok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.