Tóth Gabi isteni küldetéséről mesélt

Forrás: RTLKLUB -
Tóth Gabi X-Faktor énekesnő villantás RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mélyen hívő embernek tartja magát az X-Faktor egyedüli női mentora. Meggyőződése, az égiek úgy szeretik, ahogy van: harsányan, extravagáns öltözékekkel és nagy hangjával. 

Az X-Faktor mentora a Borsnak arról beszélt, tudja, egy előadóművésznek a teste is a munkaeszköze, de számára legalább ilyen fontos, hogy a lelkében is harmónia uralkodjon. Ebben legjobban a spirituális gondolkodás segíti. A hit számára mindennél fontosabb.

Forrás: RTL Klub
Tóth Gabi versenyzői párbajoznakhttp://www.life.hu/szorakozz/20131201-az-x-faktor-nyolcadik-dontesenek-parbajozoi-csordas-akos-es-szabo-adam.htmlTóth Gabit leoltották mentortársaihttp://www.life.hu/szorakozz/20131123-hatalmas-balhe-az-x-faktor-mentorai-kozott-toth-gabit-leoltottak.htmlÉlő adásban látszott ki Tóth Gabi fenekehttp://www.life.hu/szorakozz/20131117-toth-gabi-feneke-kilatszott-az-xfaktor-adasaban.htmlTóth Gabi elnézést kérthttp://www.life.hu/szorakozz/20131111-toth-gabi-az-rtl-klub-fokuszaban-kert-elnezest-amiert-kinevette.htmlTóth Gabi "benyerített" az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/szorakozz/20131109-toth-gabi-az-xfaktor-mentora-nyerit-rohog-hahotazik-a-versenyzok.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.