Női szíveket dobogtatott Hugh Jackman

X-Men LifeNight Ausztrália félmeztelen tengerpart Hugh Jackman Van Helsing
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Semmi oka a szégyenre a Van Helsing sztárjának, aki az ausztrál tengerparton mutatta meg kidolgozott felsőtestét.

Igazi pasis napot tartott Hugh Jackman. Az X-Men sztárja a konditeremben indított egy kis gyúrással, ami után az ausztrál tengerparton dobogtatta meg a női szíveket félmeztelen felsőtestével – a képeket ide kattintva nézheted meg.

Forrás: Northfoto

A 45 éves színésznek nincs oka a szégyenre, és bár egy hónapja diagnosztizáltak nála bőrrákot, láthatóan nem vett vissza az edzésekből. Minek is tette volna: a diagnózis után megműtötték, mára pedig sokkal jobban van.

Hugh Jackman visszavonulhttp://www.life.hu/szorakozz/20130726-hugh-jackman-visszavonul-es-szunetelteti-szineszi-karrierjet-mert-tul-sokat.htmlRákot diagnosztizáltak Hugh Jackmannélhttp://www.life.hu/szorakozz/20131122-rakot-diagnosztizaltak-hugh-jackmannel.htmlHugh Jackman Budapestenhttp://www.life.hu/szorakozz/tvmozidvd/20110901-mozi-film-szorakozas-hugh-jackman-budapesten.htmlHugh Jackman kosztümben szexelhttp://www.life.hu/szeress/20130128-hugh-jackman-amerikai-szinesz-kosztumben-szexel-felesegevel-deborrahlee-furnessszel.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.