Petíció a Reszkessetek, betörők!-ért

Forrás: AFP -
karácsony tévéműsor petíció Reszkessetek betörők
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar rajongók kiakadtak, mert idén egyetlen tévé sem sugározza a karácsonyi klasszikust: a Reszkessetek, betörők!-et.

"Mottónk, miszerint az életben két dolog biztos: a halál és a Reszkessetek, betörők! karácsonykor, megdőlni látszik. Csatlakozz, ezt nem hagyhatjuk!" - írják a petíció kiötlői.

Forrás: AFP

A vicces petícióra az RTL Klub közleményben reagált. "A Reszkessetek, betörők! nélkül is vidám kikapcsolódást nyújt nézőinek az ünnepi időszakban az RTL Klub. December 22-én, vasárnap a Négy karácsony, a Miért éppen Minnesota?, 23-án, hétfőn a Télbratyó és az Anyád napja, valamint tévépremierként Deák Krisztina filmje, az Aglaja lesz látható. December 24-én, szenteste a Jégkorszak, az Ilyen az élet, a Férj és féleség szórakoztatja a nézőket, míg 25-én a Jégkorszak 2 - az olvadás, a Megint 17 és a Jó társaság című filmet vetíti az RTL Klub. December 26-án az Éjszaka a múzeumban, a Marley meg én, 27-én a Garfield, 28-án a Szahara, 29-én pedig a Harry Potter és az azkabani fogoly című filmekkel folytatódik a szórakoztató műsorfolyam. December 31-én délelőtt a Macskafogó 2 című rajzfilmet nézhetik meg kicsik és nagyok, míg késő este a Buliszerviz 3, éjféltől pedig a Borat - a kazah nép nagy fehér gyermeke menni művelődni Amerika című vígjátékot láthatják az óévet búcsúztató, majd az újévre koccintó nézők" - írták.

A petíció létrehozásával egy időben a Facebookon egyre több olyan komment is olvasható, hogy szerencsénk van, hogy idén nem kell századszorra újranéznünk a kis Kevin kalandjait. Nektek hiányozni fog?

Lilu Istenes Bence hercegnőjehttp://www.life.hu/szorakozz/20131219-a-valovilag-musorvezetoi-lilu-es-istenes-bence-lesznek-istenes-hercegnojenek-nevezte-lilut.htmlÍgy szállít fenyőfát Győzikehttp://www.life.hu/szorakozz/20131219-gaspar-gyozo-a-tv2-edes-eleteben-biciklin-szallitott-karacsonyfat.htmlTóth Gabi isteni küldetéséről mesélthttp://www.life.hu/szorakozz/20131212-az-rtl-klub-x-faktoranak-mentora-toth-gabi-enekesno-ugy-veli-isteni-kuldetese-van.htmlValóra váltotta az utasok álmát egy légitársasághttp://www.life.hu/szorakozz/20131211-a-kanadai-westjet-legitarsasag-otletes-meglepetest-talalt-ki-utasainak.html(Mű)balhé a Frizbiben: Hajdú vs. Markoshttp://www.life.hu/szorakozz/20131212-a-tv2-frizbijeben-hajdu-peter-es-markos-gyorgy-osszebalheztak.htmlSzitokáradat zúdult Krasznai Tündérehttp://www.life.hu/szorakozz/20131209-az-rtl-klub-x-faktoranak-parbajgyozteset-krasznai-tundet-a-facebookon-szidjak.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.