művészet Marge Simpson Homer Simpson LifeNight erotikus fotózás rajzfilm vicces A Simpson család
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Erotikus fotózáson jártak a legendás rajzfilmsorozat, A Simpson család felnőtt tagjai.

Te is gondolkoztál már azon, mi történik a forgatások után Homer és Marge Simpson között? Alexsandro Palombo fantáziája szárnyra kapott ettől a kérdéstől.

Forrás: http://humorchic.blogspot.it

A művész a legendás rajzfilmfigurákat ötvözte az erotikus elegancia fotográfusának, Helmut Newton munkásságával. Az eredmény: Marge Simpson hol szemérmesen takargatja magát földig érő estélyijében, hol anyaszült meztelenül pózol szintén pucér férje mellett. Még több pikáns képet ide kattintva nézhetsz.

A szürke ötven árnyalata első erotikus jelenetehttp://www.life.hu/szeress/20131228-e-l-james-szurke-otven-arnyalatanak-elso-kisfilmje-dakota-johnsonnal-es-jamie-dornannal.htmlErotikus szoborpark Dél-Koreában (18+)http://www.life.hu/szeress/20131125-erotikus-szoborpark-del-koreaban-a-jeju-park.htmlErotikus fotók kerültek elő a fiatal Madonnáról (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20131025-sosem-latott-erotikus-fotok-kerultek-elo-madonnarol-amerikai-popenekesnorol.htmlÍgy adj a pasidnak erotikus kéjpont-masszázst (18+)http://www.life.hu/szeress/szex/20130809-szex-szerelem-parkapcsolat-igy-adj-erotikus-prosztatamasszazst-pmasszazst-a.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.