A világ legcukibb utcai tánca – videó

Forrás: Youtube -
cukiság kisfiú utca táncos videó tánc
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nem sokat kellett unszolni a kisfiút, hogy beálljon ropni az utcai táncos mellé.

Egy kanadai utcai táncos, művésznevén Spandy Andy épp a „munkáját végezte", amikor a tömegből csatlakozott hozzá egy kisfiú.

Spandy Andy és a kisfiú tánc közben Forrás: Youtube

Az eredmény: egy fergeteges műsor és egy cukiságtól ájuldozó közönség. Bár az alábbi felvétel nem mostanában készült, a Life.hu szerint pont az év utolsó napjának hangulatához illik:

Kiskutya karácsonyra - a legcukibb videókhttp://www.life.hu/anyaskodj/20131225-kiskutya-karacsonyi-ajandekba-meghato-videok.htmlA legütősebb videók 2013-banhttp://www.life.hu/szorakozz/20131220-az-ev-legnezettebb-es-legkedveltebb-videoit-gyujtottuk-ossze.htmlEzek Magyarország és a világ kedvenc videóihttp://www.life.hu/szorakozz/20131212-a-legnezettebb-hazai-es-kulfoldi-youtube-videok-2013-ban.htmlFelháborodást keltett Norbi zenés videójahttp://www.life.hu/szeress/20131207-schobert-norbi-fitnessguru-romantikus-videot-keszitett-felesegenek-rubint-reka-edzonek.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.