Taki bácsi sorozat gazdagréti lakótelep teleregény Szomszédok panel M3
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Január 6-tól az elejétől indul a Szomszédok: minden hétköznap 18 órától megy majd az M3-on az 1990-es évek egyik legkedveltebb és legismertebb magyar televíziós sorozata – írja a napivizio.postr.hu. 

Ismét vetítik sokak kedvencét, a Szomszédok című teleregényt. Jövő hétfőtől újra képernyőn lesz Taki bácsi, Etus, Vágási Feri, Lenke néni, Oli úr és a többiek, így a fiatalabb generáció is élvezheti a sorozatot, az idősebbek pedig nosztalgiázhatnak egy jót a gazdagréti lakótelep egyik panelházában élő emberek és barátaik történetén.

Taki bácsi és Lenke néni Forrás: Youtube

Sztriptíztáncos lett Keshábólhttp://www.life.hu/szorakozz/20140102-kesha-amerikai-enekesno-sztriptiztancos-lett-a-dirty-love-cimu-dalanak-legujabb-klipjeben.htmlKatalin és Vilmos szexvideóját akarja a világhttp://www.life.hu/szorakozz/20140102-katalin-hercegnovel-es-vilmos-herceggel-forgatna-pornofilmet-a-vilag-egyik-vezeto.htmlMelleivel festi képeit Marceyhttp://www.life.hu/szorakozz/20131231-marcey-hawk-kaliforniai-muvesz-melleivel-kesziti-festmenyeit.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.