Nótár Mary beszólt Radics Giginek

Forrás: Facebook/Nótár Mary, Hámori Zsófia/Life.hu -
mulatós zene TV2 Michael Jackson Stevie Wonder Nótár Mary popzene Megasztár énekesnő diszkó Radics Gigi
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Radics Gigi addig fitymálta a mulatós zenét, amíg Nótár Mary megelégelte, és azt tanácsolja ifjú kolléganőjének: inkább bizonyítson, mint bíráljon.

Radics Gigi elárulta, a nagyobb pénzkereseti lehetőség érdekében sem énekelne soha "dáridós" zenét. Kolléganője, Nótár Mary szerint azonban ez az egyik legnehezebb műfaj. "Én egészen más zenei ízlésben nevelkedtem. Emlékszem, apukám még a salgótarjáni presszóban is Michael Jacksont játszott, nem pedig lakodalmas nótákat"magyarázta a Megasztár 6 felfedezettje a Borsnak.

Forrás: Facebook/Nótár Mary, Hámori Zsófia/Life.hu
Autóbalesetéről mesélt Nótár Mary http://www.life.hu/gyogyulj/20131127-a-fem3-musoran-joshi-bharatnak-notar-mary-a-tv2-sztarban-sztarjanak-enekese-autobaleseterol-beszelt.html Nótár Mary tökéletes Bieberré vált http://www.life.hu/szorakozz/20131122-a-tv2-sztarban-sztar-cimu-musoraban-notar-mary-justin-bieber.html Így festett 8 évesen Radics Gigi http://www.life.hu/szorakozz/20131020-igy-festett-8-evesen-radics-gigi-enekesno-a-megasztar-nyertese.html Radics Gigi és Király Viktor is menne az Eurovízióra http://www.life.hu/szorakozz/20131211-a-2014-es-eurovizios-dalfesztivalra-menne-radics-gigi-kallay-saunders-andras-kiraly-linda-vastag.html Amerikába utazik Radics Gigi http://www.life.hu/szorakozz/20131009-radics-gigi-enekesno-a-megasztar-gyoztese-amerikaba-utazik.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.