Kihúzta a gyufát ByeAlex

Forrás: Facebook/ByeAlex -
MTVA Czutor Zoli A Dal 2014 Gájer Bálint ByeAlex
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Mint ahogyan megírtuk, ByeAlex A Dal 2014-es honlapján értékelte a versenydalokat. Előbb Gájer Bálint akadt ki a kritikán, most pedig a Belmondo együttes frontembere, Czutor Zoli rágott be a Kedvesem szerzőjére.

A Bors Információi szerint Kellemetlenül érinti a versenyzőket, hogy még el sem kezdődött a verseny, a tavalyi győztes, ByeAlex – mint az előválogató zsűri tagja – már most tudatta a nagyérdeművel saját sorrendjét.

Kritizál, mert az a dolga... Forrás: Facebook/ByeAlex

"Úgyis a közönség dönt, ByeAlexénél fontosabb vélemények is születnek majd a következő időszakban még akkor is, ha mint tavalyi győztesnek, szerintem mérvadó az álláspontja. Egyszer majd jól seggbe rúgom, ha találkozom vele. Különben is, nincs az a nézeteltérés, amit ne lehetne verekedéssel elintézni" – viccelt a Belmondo frontembere, Czutor Zoli.

Alex azonban azt mondja, ez a dolga, ráadásul nem érzi úgy, hogy megbántott volna valakit.

"Ez a feladatom. Írni és dumálni a műsorról a neten. Eddig van hatásom. Remélem, jól végzem a dolgom. Az élet ilyen… Néha bizony sértő. Én nem mondtam senki dalára, hogy rossz. Még azt sem, hogy nem tetszik, legfeljebb annyit: nem az én műfajom. Igyekszem elegáns maradni. Ahhoz képest, amit én kaptam tavaly, minden, amit eddig mondtam, csak lóhere esti fényben. Ott ültem a harminc kiválasztásánál. És bárki nyerjen is, függetlenül attól, hogy kiket preferálok, támogatni fogom" – hangsúlyozta a digitális ítész.

"Alex online fejti ki a véleményét, ezt szabadon megteheti, a nézők és a zsűri azonban közösen hoz majd döntést a műsorfolyam során. Az, hogy kiket befolyásolt a véleménye, majd kiderül a szavazásokkor" – szögezte le a napilapnak Lencsó Rita, az MTVA sajtófőnöke.

ByeAlex listáz és feneket edzhttp://www.life.hu/szorakozz/20140108-byealexnek-megvannak-a-kedvencei-a-dalban-es-edzesre-jar.htmlByeAlex leszólta Gájer Bálint daláthttp://www.life.hu/szorakozz/20140106-byealex-az-eurovizios-dalfesztival-tavalyi-hazai-gyoztese-nem-ismeri-gajer-balintot.htmlTeljesen megváltozott ByeAlexhttp://www.life.hu/szepulj/20131129-byealex-szemuveg-es-sapka-nelkul-egeszen-maskepp-nez-ki.htmlByeAlex rágerjedt Görög Zita lábairahttp://www.life.hu/legykepben/20131004-byealexet-ket-magyar-modell-gorog-zita-es-suto-eniko-is.htmlByeAlex unokatestvére az X-Faktorbanhttp://www.life.hu/legykepben/20130916-byealex-enekes-unokatestvere-toth-marcell-tovabbjutott-a-2013as-xfaktorban.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.