Aurelio megmutatta mindenét

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu -
VV Józsi szex Való Világ 6 VV Alexa VV Dorka alkohol RTL II
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Nagyon úgy tűnik, hogy sem az idegesítő röhögés, sem a harcsára buktatós duma nem jön be a ValóVilág nézőinek. Legalábbis a műsor szimpátaszavazása szerint. Vajon Aurelio mai mutatványát hogyan értékelik majd? 

Bár fogadni mertünk volna, nem, a második este sem volt szex a ValóVilág-villában és úgy tűnik, a játékosok épp annyira viszolyognak egymástól (illetve a fiúk a lányoktól), egyelőre, mint mi tőlük. De az alkohol és a szexmentes napok majdcsak megteszik a hatásukat. Az előbbi egyébként már meg is tette, Alexa, akinek a nap szavát köszönhetjük, arről beszélt, "mentálmeszesze" van és a fél este kiesett számára, így arra sem emlékszik tisztán, hogy rányomult Aurelióra.

Fotó: Hámori Zsófia/Life.hu

A beköltözés előtt magukat óriási macsóként jellemző srácok, nem a lányokkal játszottak, helyette inkább bosszúból Simon cipőjét engedték útjára jónéhány héliumos lufi segítségével.

Volt chipendale-vonaglás és hasról méznyalogatás, sőt, Aurelio a répáját is meglengette Alexa születésnapja alkalmából, amit nemes egyszerűséggel helikopterezésnek neveztek.

Zsolt később Aureliót kérdezte arról, hogy bejön-e neki, hogy ennyire Charlotte nyomul rá. Így hangzott: "Improvizál ez neked?" Ez nem csak nekünk, Simonnak is fájt, aki a fürdőszoba magányában adott hangot társai sötétsége miattai elkeseredettségének. Az ostobák és a csontbolond találkozása.

Az adás végén újabb játékossal "gazdagodtunk", beköltözött Céltudatos Dorka, és az is kiderült, a szimpátiaszavazás szerint sem Harcsás Gyúrós Józsi, sem Érzékeny Alexa nem jön be a nézőknek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.