Intimitás 3 tételben

Forrás: Thinkstock -
esküvő házasság kopaszság lélek etyeki piknik bor kiállítás Intimitás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha a füledben már az esküvői harangok zúgnak, vagy éppen ellenkezőleg: a magányodból szeretnél kitörni, esetleg testi elváltozásod miatt nem élheted meg mások közelségét és az intimitást - akkor olvasd el programajánlókat, mert ajánlunk neked is valamit. Aki meg csak egy jót borozna a hétvégén, az görgessen a cikk végére!

AKIKNÉL A HARANG ZÚG

Január 18-19.
Budapest

A házasodni készülők vagy esküvőről álmodozók számára egészen biztosan ez a program lesz a legnépszerűbb. Az Esküvő Kiállítást és Vásárt 21. alkalommal látogathatod meg a Kongresszusi Központban, szóval idén lett nagykorú. A rendezvény széles körben ismert, évek óta több ezres látogatottságnak és népszerűségnek örvend, mert a lebilincselő választékból személyesen válogathatod ki azokat az elemeket, amelyek a te ízlésednek a leginkább megfelelnek, hogy a nagy napod felejthetetlenül gyönyörű legyen. És ha körbenéztél, kutasd fel a Life.hu munkatársait - igen, titokban mi is ott leszünk, hogy megismerjük a legújabb trendeket, amelyekről majd oldalunkon is olvashatsz.

Forrás: Thinkstock

INTIM SZFÉRA - NŐKÉNT KOPASZON

Január 17-től
Kaposvár

A termék nem hibás, csak másképp van csomagolva – ez a mottója A kaTARzis vándorkiállításnak, amely most Kaposvárra érkezik. A képek különlegessége, hogy azokon a foltos hajhullás nevű betegségben szenvedő, hétköznapi nők szerepelnek, az '50-es évek plakátstílusában, a pin-up stílus alapkoncepciójában, kopaszon. A nyolc nő azzal a céllal állt modellt, hogy a képek hatására az emberek másképp tekintsenek a női kopaszságra - egyik fő üzenetük, hogy a nőiesség nem a haj függvénye. A lányok - akik többsége kendőt vagy parókát hord a mindennapokban - legintimebb szférájukba engedik be a látogatókat a képeken keresztül, és remélik, hogy sikerül elgondolkodtatniuk az embereket a másságban (vagy még inkább a különlegességben) is jelen lévő nőiességről, lágyságról, harmóniáról - és az élet értékeiről.

Forrás: Facebook/kaTARzis

INTIMITÁS vagy IZOLÁCIÓ

Január 17.
Budapest

Korunkra jellemző az elmagányosodás, sőt, az elszigetelődés másoktól. A folyamatok már túlléptek a lelki egészség határain, ezért a pszichoterápiának fel kell készülnie a megfelelő válaszokkal. Ez a nap – egy workshop keretében - erről a felkészülésről szól, szakmabeliek, de a civilek érdeklődésére is számítanak.

Pincéről pincére - Variációk Vincére

Január 18.
Villányi borvidék

Régi szokás, hogy a szőlősgazdák Vince nap időjárásából és a metszett "Vince vesszők" állapotából jósolják a szüret gazdagságát. E napon egyik pincéből a másikba járva áldomásoztak, kóstolták egymás borait. A tőkékre Isten áldását kérték, s a biztonság kedvéért még babonás fortélyokat is bevetettek, a természet iránymutatásait követve. "Ha szent Vintze napja fénylik, megtelik a pintze, és sok jó bort várhatni". Ha metszeni nem is kell, de a borozgatást szívesen ajánljuk a figyelmetekbe!

Forrás: Thinkstock

Piknik borral, forró italokkal és filmstúdióval

Január 18.
Etyek

A Téli Etyeki Piknik idején az újhegyi és szépvölgyi pincékben nemcsak a helyi borokat kóstolgathatod, de az ország legjobb vörösborosai is ott lesznek, sőt, nemzetek forró grogjait, puncsait, teáit és csokoládéit is elkortyolgathatod. Lesz disznóvágás, töpörtyűsütés, táncház és számos zenei program. A Korda stúdió látogatóközpontja pedig Etyekwood titkait 10% kedvezménnyel kínálja szombaton.

Az album, amire szexelni fogsz - zenék télrehttp://www.life.hu/szorakozz/20140114-zeneajanlo-az-album-amire-szexelni-fogsz-zenek-telre.htmlKultúrcsemege - Ónodi Eszterrel nassolunkhttp://www.life.hu/szorakozz/20140109-kulturcsemege-heti-kulturalis-ajanlo-ezen-a-heten-onodi-eszter-szinmuvesszel.htmlCsak arra tudnak gondolni - szexfüggők a moziban (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20140107-moziajanlo-ket-januari-filmpremier-kapcsan-vagyak-szerelmesei-a-nimfomanias.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.