Villám csapott a Krisztus-szoborba: Megrongálódott!

Forrás: AFP -
Brazília Dél-Amerika Krisztus-szobor Rio de Janeiro vihar sérülés villám
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Több mint 40 ezer villámlás cikázott át Rio egén egy háromórás viharban. Az egyik pont a szobrot találta el, tájékoztat az MTI.

Egy villámcsapásban megsérült a Rio de Janiero fölé magasodó hatalmas Krisztus-szobor, a brazil metropolis egyik nevezetes idegenforgalmi látványossága.

Forrás: AFP

A 38 méteres szobor a várost csütörtökön sújtó viharban veszthette el jobb hüvelykujjának egy részét. A szobrot a hírek szerint még februárban helyreállítják, mivel jelentős tartalékaik vannak abból a fajta kőből, amelyből a műalkotást 1931-ben eredetileg megépítették.

Ez a videó lepi el pár napon belül a Facebookothttp://www.life.hu/szorakozz/20140105-szirmai-gergely-a-goldenblog-gyoztes-hollywood-hirugynokseg-szerzojenek-vizsgaidoszakos-videoja.htmlMegszületett Elvis utódjahttp://www.life.hu/szorakozz/20140117-cuki-video-egy-tancolo-keteves-kisfiurol.htmlKultúrcsemege - Ábrahám Edittel nassolunkhttp://www.life.hu/szorakozz/20140116-kulturcsemege-abraham-edittel-nassolunk.htmlKinyitották szemüket a bébi jegesmacikhttp://www.life.hu/szorakozz/20140117-a-muncheni-hellabrunn-allatkertben-kinyitottak-szemeiket-a-bebi-jegesmedvek.htmlHol van a férfi? Megnéztük A nimfomániást (18+)http://www.life.hu/szorakozz/20140117-lars-von-trier-a-nimfomanias-cimu-film-ismertetese-a-hazai-premier-kapcsan.htmlErotikus klipet forgattak a dívákhttp://www.life.hu/szorakozz/20140117-rhianna-es-shakira-enekesnok-erotikus-klipet-forgattak.htmlJared Leto meztelenülhttp://www.life.hu/szorakozz/20140114-jared-leto-amerikai-enekest-es-szineszt-terry-richardson-fotografus-fotozta-meztelenul.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.