Puzsér Róbert A Nagy Duettben?

Forrás: RTL -
TV2 A Nagy Duett Vundersőn és Zuperszexi Puzsér Róbert RTL Klub
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A celebek ellen olykor hadjáratot indító Puzsér Róbert abszurd felkérést kapott. Vajon gonosz tréfa áldozata lett a Csillag születik egykori megmondóembere, vagy tényleg komolyan el tudja képzelni bárki is Puzsért a TV2 A Nagy Duettjének színpadán? 

Traumatikus élményét Puzsér azon nyomban meg is osztotta a legnagyobb közösségi oldalon: "Csöng a telefon. TV2, A Nagy Duett. Szeretnék, ha Puzsér tánc- és énektudása is 'gazdagítaná' a következő szériát. Kínomban röhögök, nem vagyok képes elhinni, hogy komolyan gondolják ezt az ajánlatot. A reakció: 'Nyugi, az elején mindenki izgul, aztán belejön. Nem olyan nehéz ez'. Fel se tételezik, hogy az invitálásukat gonosz tréfának, és nem a pályafutásom egyik csúcsának tekintem. Celebek földje, Abszurdisztán".

Forrás: RTL

A bejegyzésre - ahogy ezt várni lehetett - azonnal ráugrottak a kommentelők is. Némelyek bánják, hogy kedvencük nem vállalja a felkérést, mondván, szívesen nevettek volna egy sort csetlésén-botlásán. Volt, aki azt javasolja a kritikusnak, gondolja meg magát és bólintson rá, más azon viccelődött, hogy Sarka Katával kellene duetteznie Róbertnek, és akadt olyan kommentelő is, aki arra figyelmeztette Puzsért, hogy a Vundersőnben sem volt kevésbé ciki szerepelnie.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.