Sarka Kata : Bálint Antónia – 1:0

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu -
Sarka Kata LL Junior TV2 A Nagy Duett Frizbi Hajdú Péterrel botránykönyv szerelem sztáranyuka Bálint Antónia Frizbi Hajdú Péter szakítás botrány
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Tavaly óta áll a bál a két sztáranyuka között Bálint Antónia botránykönyve miatt. Úgy tűnik, Sarka Kata visszavág: kifúrta ellenfelét A Nagy Duettből.

Ahogy a Life.hu is beszámolt róla, Sarka Kata már biztosan hallható lesz február 9-től A
Nagy Duettben L.L. Junior oldalán. Toncsi neve is felmerült a műsor szerkesztőinél, de végül Katára esett a választás. Lehet, hogy ebben Hajdú feleségének keze is benne van? Így állna bosszút az egykori szépségkirálynőn, amiért az a szájára vette Hajdú Pétert tavaly megjelent könyvében?

Fotó: Rostás Bianka/Life.hu

"Tény, hogy nem szeretnék vele dolgozni, de úgy gondolom, a történtek után ezt meg lehet érteni. Végül nem kellett döntést hoznom és mostantól csak a műsorra koncentrálok. Nem vagyok rá mérges, és nem is szeretnék rá semmi rosszat mondani, lezártnak tekintem az ügyet. A történteket még csak felemlegetni sem akarom újra, úgy érzem, nekünk már nincs dolgunk és beszédünk egymással” nyilatkozta Hajdú Péter felesége a BorsOnline-nak.

De mit szól ehhez az örökké párt kereső Antóna? „Nem értem Katát, miért mond ilyet, és sajnálom, ha ő bántásnak vette, hogy dicsértem a férjét a könyvben. Én Sarka Katával együtt vagy Sarka Kata nélkül is szívesen elvállaltam volna A Nagy Duettet, ez nem titok” – magyarázta Toncsi a lapnak.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.