Meg Ryan a kamera másik oldalán

Forrás: AFP/Getty Images/Frederic J. Brown -
filmforgatás Tom Hanks Meg Ryan Melanie Griffith debütálás filmrendező
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A bájos színésznő először ül a direktori székbe egy készülő hollywoodi szuperprodukció forgatásán.

Filmrendezőként debütál Meg Ryan – a színésznő az Ithaca című film forgatásakor dolgozik először a kamera másik oldalán – írja az MTI a Hollywood Reporters című magazin információira hivatkozva. Partnerei sem kispályások: a film vezető producere Tom Hanks. Ryan szerepel is az alkotásban Sam Shepard és Melanie Griffith oldalán.

Forrás: AFP/Getty Images/Frederic J. Brown

A történet alapjául William Saroyan amerikai író The Human Comedy című műve szolgál, amely 1942-ben egy kaliforniai kisvárosban játszódik. Ebben egy tizennégy éves fiú kényszerül arra, hogy ellássa családját, amikor idősebb bátyja bevonul a háborúba.

ValóVilág: Laci Krisztiánt viszi párbajoznihttp://www.life.hu/szorakozz/20140129-az-rtl-2-valovilag6-musoraban-vv-laci-vv-krisztiant-hivta-ki-parbajra.htmlCsobot Adél és VV Béci lesznek a BeleValóVilág műsorvezetőihttp://www.life.hu/szorakozz/20140129-az-rtl-2-belevalovilag-cimu-musorat-csobot-adel-es-vv-beci-vezeti.htmlIlyen happy Budapest - egy videóban bemutatják!http://www.life.hu/szorakozz/20140129-elkeszult-pharrell-williams-happy-cimu-szamanak-budapesti-klipverzioja.html

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.