Michael Bublé Kylie Minogue koncert Magyarország November Budapest jegy Papp László Budapest Sportaréna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A swing királya a rajongók legnagyobb örömére november 2-án Budapesten koncertezik.

Szupersztárok érkeznek Magyarországra. Kylie Minogue október 18-i budapesti koncertje után Michael Bublé is fellép nálunk, miután újabb helyszínekkel bővítette európai turnéját, így Budapest is belefért a koncertlistájába. Köszönjük! A világhírű énekes november 2-án lép fel a Papp László Budapest Sportarénában – írja az MTI.

Forrás: AFP

Michael Bublé néhány óra alatt felforrósította a Facebook oldalakat. Több száz rajongó posztolta szinte azonnal, hogy kedvence Budapestre látogat. "Ha kell, nem eszünk, de a Bublé-koncertre megyünk" - írta egy lelkes rajongó. Először csak a fanklub tagok vehetnek jegyet és csütörtöktől indul a teljes körű jegyárusítás.

Addig is egy videoklip, amitől te is kedvet kapsz a koncerthez!

Bublé 2001-ben adta ki bemutatkozó albumát, a BaBalu-t, amellyel bekerült a kanadai és a brit albumlista első tíz helyezettje közé, a világhírnevet pedig négy évvel későbbi It's Time című lemeze hozta meg. A Call Me Irresponsible (2007) a brit és az amerikai listát egyaránt vezette, a 2009-es Crazy Love három nap után állt az amerikai lista élére és két hétig ott maradt. Három évvel ezelőtti karácsonyi CD-je, a Christmas öt héten át szerepelt az amerikai Billboard lista tetején, legutóbbi, 2013-as munkája, a To Be Loved zsinórban negyedik listavezető albuma.
A négyszeres Grammy-díjas énekes, dalszerző még csak 38 éves, de már több mint 50 millió albumot adott el, koncertjei világszerte telt házzal zajlanak, 2010-2012-es turnéján több mint 2 millió rajongó látta műsorát.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.