Pásztor Anna kisfia is fesztiválozni fog

Forrás: Red Lemon Media -
EFOTT Magashegyi Underground buli Miskolctapolca Anna and the Barbies kisfiú Beatrice Quimby hallgató Pásztor Anna
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Az Anna and the Barbies énekesnője és novemberben született kisfia sem hiányozhat a legrégebbi hazai fesztiválról, amelyet 30 év után ismét Miskolctapolcán rendeznek.

Júliusban újra dübörög az EFOTT, amelyen ott lesz az Anna and the Barbies együttes is. A frontember, Pásztor Anna mindössze néhány hónapos kisfiával vág neki a legnagyobb hallgatói bulinak.

Pásztor Anna és Benji Forrás: Red Lemon Media

Benji már edzett, ha rock koncertekről van szó, hiszen mamája terhessége alatt is folyamatosan színpadon állt. Születése óta pedig ő sem hiányozhat a fellépésekről.

„Ugyanúgy készülünk a fesztiválszezonra, mint eddig, nem fogunk csalódást okozni. A családban a nagyi az első számú rajongója a bandának, a gyermekem édesapja pedig szintén zenész, nyaranta mindig velünk tartanak. Idén a kisfiammal is kiegészül a csapat, úgy vágunk neki a koncertezésnek. Még csak három hetes volt Benji, amikor már újra próbáltam, nyolc hetes korában pedig egy holland turnéra indultunk. Meg sem kottyant neki, hiszen már hatvan koncertet lenyomott velem, amíg a hasamban volt" – mesélte nevetve Pásztor Anna, aki zenekarával most gőzerővel dolgozik a csapat következő nagylemezén, amely novemberben lát majd napvilágot.

A fesztivál 2014-es programjában a már említett együttes mellett helyett kapott a Quimby, a Kowalsky meg a Vega, a Beatrice, valamint a Magashegyi Underground.

Ma van a színházi világnaphttp://www.life.hu/kult/20140327-marcius-27-e-a-szinhazi-vilagnap-orszagszerte-programokat-rendeznek-es-szakmai-elismereseket-is.htmlAz 52. színházi világnapon számos programmal várják a közönséget országszerte, és szakmai elismeréseket adnak át. Idén Brett Bailey dél-afrikai drámaírót kérték fel, hogy írjon köszöntőt a jeles alkalomból.KultOrigoFilmek, csokik és szép tárgyak bűvöletében teljen a hétvégéd!http://www.life.hu/kult/20140326-programajanlo-filmek-csokik-es-szep-targyak-buvoleteben-teljen-a-hetveged.htmlHa aktív kikapcsolódásra vágysz, esetleg csokiznál egy jót a kedveseddel, akkor böngészd végig a Life.hu programajánlóját - biztosan találsz kedvedre valót!Kult--Elmarad a Hegyalja Fesztiválhttp://www.life.hu/kult/20140326-a-rendezveny-hivatalos-facebook-oldalan-bejelentettek-hogy-iden-nem-lesz-hegyalja-fesztival.htmlA fesztivál területén "folytatott és tervezett munkálatok következtében" nem lesz idén Hegyalja Fesztivál" – jelentették be a rendezvény hivatalos Facebook-oldalán.KultMTI/Balázs Attila

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.