Tesztoszteron és krokodilkönnyek: filmek, amiken pasik is sírhatnak

Marley meg én Armageddon Hair film könnyek sírás érzelmek Apollo 13. Időről időre férfiak
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Rengeteg pasit megkérdeztünk, melyik alkotáson sírtak utoljára. A legtöbben pontosan azt felelték, amit vártunk, hogy természetesen ők nem sírnak, főleg nem filmeken. Szerencsénkre azonban akadtak páran, akik bevallották, hogy igen, volt olyan mozi, amely még belőlük is képes volt elképesztő érzelmeket kiváltani. A Life.hu most ezeket gyűjtötte csokorba.

Űrutazásos, aszteroidás, NASA-s

Ferenc, 24, egyetemista:

Az Armageddon az egyetlen film, amin férfi sírhat. Bruce Willis nagyon nagy a végén. Megmenteni a bolygót, a lányod, a lányod pasiját - egyben barátodat - a legmenőbb dolog a világon.

Ábel, 22, logisztikus:

Nekem az Apolló 13 volt a legkeményebb. Három perc után hallani kell az űrhajót, és négy és fél percig nem jelentkeznek. Akárhányszor látom, kikészülök, pedig tudom, hogy földet érnek.

Katonás, harcolós, felszabadítós

Gábor, 40, projektmenedzser:

Én nem szoktam filmeken sírni, de ha egyet kellene mondanom, amin talán mégis tudnék, az a Hair. A zenék, a dalok, az érzések, a háború, a tiltakozás, a barátság, a szabadság, a fiatalság, a szerelem, a felelősség mind-mind olyan dolgok, amik egy férfit is megérintenek.

Józsi, 33, marketinges:

Persze, én sem vallanám be, hogy sírtam valaha is filmen, de az egyik haverom például tudom, hogy pityergett A rettenthetetlenen. Attól a filmtől mindenki William Wallace akar lenni, és harcolni a hazáért, a szabadságért. Nagyon felemelő.

Lelkiterroros, életet átgondolós

Simon, 37, operatőr:

Ami nekem tetszett és szép befejezés volt, az az Életrevalók. Bár ez nem az a tipikusan meghatódós kategória, de a végén valahogy mégis elérzékenyül az ember.

Marci, 29, szakács:

Az Időről időrét tuti, hogy csak azok a pasik látják, akikkel a barátnőjük megnézeti, én is csak ezért tudom, hogy nagyon durva. A mozi után, amíg a csajom a mosdóban volt, felhívtam apámat, hogy leegyeztessem vele, mikor találkozunk újra. Nem értette, miért hívom, ugyanis minden hétvégén megyek hozzá. De aki látta azt a filmet, tudja, miről beszélek.

Szenvedős, magasztos

András, 26, informatikus:

Egyszer a barátnőm megnézette velem a P.S I love you című borzadályt. Az a film egyszerűen szörnyű, nem is értem, miért kell ilyet gyártani, de az azért nagyon magasra teszi a lécet, hogy van olyan férfi, aki még a halála után is romantikus.

Péter, 30, vállalkozó:

Nekem ez a film A király beszéde. Főleg a vége. Az egész egy büszke, nemes származású férfiról szól, akinek meg kell küzdenie saját magával, hogy az lehessen, aminek hivatott. És végül a legfontosabb pillanatban sikerül elérnie ezt.

Akik miatt idén is érdemes nézned a F1-et cikkünkben olvashattunk Nico Hulkenbergről, aki egyszer egy interjúban azt nyilatkozta, bármikor képes sírni a Marley meg én című filmen. Nos igen, azt a megkérdezettek közül többen is alátámasztották, hogy ez nemcsak a kutyás férfiakat rendíti meg, hanem mindenkit, akinek valaha volt hozzá közel álló házi kedvence.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.