Pesti Magyar Színház vizsgafilm színész pmsza akadémia
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Etűdök a szív ifjúsági problémáiról. Április 8-án este ingyen nézheted meg a a Pesti Magyar Színiakadémia végzős színészhallgatóinak vizsgafilmjét - ne hagyd ki!

Izgalmas feladatot kapott a PMSZA végzős színészosztálya, hiszen mindössze 3 napjuk volt arra, hogy leforgassák a vizsgafilmjüket.

Forrás: Facebook

A 25 perces film egy filmszínész workshop keretein belül 6 egyenrangú szereplővel Gobbi Hilda dunabogdányi villájában készült, és most te is ingyen megnézheted, ha ellátogatsz az ingyenes vetítésre, április 8-án este 10-kor a Pesti Magyar Színházba.

Ez a film hivatalos trailere:

Megmutatnád magad 650 néző előtt estéről estére, mint Gryllus Dorka, Simon Kornél vagy Szente Vajk? Akkor felvételizz a Pesti Magyar Színiakadémiára színész vagy színpadi táncos szakra, és teljesítsd ki önmagad! Részletek itt!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.