A legkedveltebb városok között Budapest

Forrás: MTI/Földi Imre -
úti cél közösségi portál Isztambul Tripadvisor Budapest
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
 A világ huszonegyedik legkedveltebb úti célja lett Budapest, a legnagyobb turisztikai közösségi portál, a Tripadvisor felhasználóinak szavazatai alapján. 

A Tripadvisor a világ legtöbbet használt turisztikai közösségi portálja. Segítségével a felhasználók értékelnek és véleményeznek, városokat, éttermeket, szállodákat, látványosságokat, és tulajdonképpen mindent, amit egy nyaraláshoz kapcsolható.

A budapesti Rudas Gyógyfürdő Forrás: MTI/Földi Imre

A világ legkedveltebb célállomásai ebben az évben Isztambul után, Róma, London, Peking, és Prága. Budapest a 21. helyen van, elsősorban a termálforrásai és fürdői, valamint építészeti kincsei miatt ajánlják az utazóknak - írja a Hír24.

Elhunyt Peaches Geldof http://www.life.hu/news/20140407-elhunyt-peaches-geldof-bob-geldof-lanya.htmlA brit rendőrség egyelőre csak Peaches Geldof halálhírének tényét közölte, a halál okát nem nevezte meg.News--Így selfie-zett az érmével Jakabos Zsuzsahttp://www.life.hu/news/20140407-jakabos-zsuzsa-rovid-palyas-europa-bajnok-uszo-a-grazi-nemzetkozi-versenyen-400-gyorson-aranyermet.htmlFacebook-oldalára töltött fel fotókat a szép úszónő, aki a grazi versenyt követően fotózkodott. NewsOrigo11 éves kislányát vezette oltár elé a haldokló apahttp://www.life.hu/news/20140402-11-eves-kislanyat-vezette-oltar-ele-a-haldoklo-apa.htmlA súlyos hasnyálmirigyrákban szenvedő Jim szerette volna 11 éves kislánya születésnapját felejthetetlenné tenni és oltárhoz vezette. Mondván: a valódi esküvőn ezt már nem teheti meg. NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.