Zöld Pardon búcsú pmsza szórakozóhely nyitás téli álom
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A szórakozóhely 15 évnyi működés után búcsúzik, de csak átmenetileg.

2014-ben nem nyit ki a Zöld Pardon. A hely hivatalos Facebook-oldalára rakott ki egy közleményt erről, íme: „A Zöld Pardon tizenöt évnyi működés, számos csodálatos pillanat és jó néhány nehéz perc után 2014-ben, a szokott időben nem nyitja meg újra kapuit.

Forrás: Facebook/Zöld Pardon

Nem szeretnénk azonban végleg elbúcsúzni rajongóinktól, támogatóinktól és mindazoktól, akik velünk együtt élték meg ezt a felejthetetlen másfél évtizedet. A ZP nem tűnhet el örökre, így most is csak elvonul erőt gyűjteni, hogy akár a szezon közepén vagy pár év múlva újult erővel ismét megnyithasson valahol egy másik helyszínen. Nem kívánunk az elmúlt pár év hibájába esni, amikor minden erőnkön felül küzdve, végül a harcban elfáradva indítottuk útjára a 'Leghosszabb nyári fesztivált'. Pardon, de tisztán és erősen szeretnénk újrakezdeni a 16. szezont! A ZP idén tehát tovább alussza téli álmát, de bízunk benne, hogy minél hamarabb felébred és eleget tesz rendeltetésének, újra ezrek kedvenc szabadtéri szórakozóhelyévé válik" - áll a közleményben.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.