Penélope Cruz a következő Bond-lány

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt -
pmsza filmszerep James Bond Bond-lány Penelope Cruz
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Egy francia magazin kiszúrta, hogy a Bond-filmeket forgalmazó Sony stúdió megjelenési tervében a filmnél a spanyol színésznő neve is szerepel – számol be az Origo. 

Amit tavaly nyáron csak sejteni lehetett, az most kezd bizonyossá válni: mégis Penélope Cruz lesz a női főszereplő az idén forgó, 24. James Bond-filmben.

Forrás: AFP/Getty Images/Jason Merritt

A francia Premiere magazin szemfüles munkatársai kiszúrták, hogy a Bond-filmeket forgalmazó Sony stúdió megjelenési tervében a filmnél Penélope Cruz neve is szerepel Daniel Craigé, Ralph Fiennesé és Naomie Harrisé mellett. Elképzelhető persze, hogy csak adminisztratív tévedésről van szó, ugyanakkor tavaly arról szóltak a hírek, hogy a Bond-filmek producerei már régóta szeretnék Cruzt szerepeltetni a franchise-ban, csak a színésznő eddig sosem ért rá.

Ha igazak a hírek, akkor ezzel Penélope lesz minden idők legidősebb Bond-lánya - megelőzve ezzel a brit színésznőt, Honor Blackmant, aki 39 éves volt, amikor a Goldfingerben feltűnt Sean Connery oldalán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.