Könnyű esti gyilkosság - de csak ha te is akarod

Forrás: Thinkstock -
Vacsora biciklitúra koncert nyomozás pálinkafesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Izgalmas programokat kínálunk a hétvégére - akár sportosra veszed a figurát, akár nem. A Life.hu tippjeivel élvezetekben gazdagon teljen a háromnapos pihenőidő!

SPORTHÉTVÉGE ABÁDSZALÓKON

2014. május 16-18.
Abádszalók

Háromnapos túrát szervez a sport szerelmeseinek a Crosstraining Kft. a Tisza-tó mellett. A jó hangulat garantált: lesz zenés ismerkedős est, fürdőzés, bográcsozás és természetesen sok-sok mozgás. Ha szeretsz kerékpározni és kenuval szelni a vizet, emellett vágysz arra, hogy gyönyörű tájakat láss, akkor mindenképpen ott a helyed!

Forrás: Thinkstock

ÉPÍTSD FEL A VILÁG LEGTÖRÉKENYEBB VÁRÁT!

2014. április 18-21.
Gyula

Ezen a hétvégén kerül megrendezésre a XV. Nemzetközi Kisüsti Pálinka Fesztivál. A gyulai vár tövében ízletes pálinkák mellett rengeteg program vár rád is, ha arra jársz. Többek között kabaré, vidámpark, főzőverseny és koncertek nyújtanak majd remek szórakozási lehetőséget az egész családnak. A négynapos rendezvény fő attrakciója egy Guinness-rekord-kísérlet lesz: április 21-én a jelentkezők megpróbálják felépíteni "A világ legtörékenyebb várát", amely a tervek szerint több ezer hímes tojásból készül majd.

GYILKOSSÁG A VACSORÁN

2014. április 18.
Budapest

A színház és az étterem érdekes keverékét fejlesztette ki egy különleges színtársulat - Interaktív vacsoraszínházat tartanak. A vendégeknek az est folyamán ki kell nyomozniuk egy "gyilkosságot", amelynek megoldását csak a szervezők tudják. Mindenkinek szerepe van az ügy felgöngyölítésében, így bárki megcsillogtathatja éles észjárását és szemfülességét. Az előadások hangulata Agatha Christie regényeit idézi. Ha szereted a krimiket és a finom ételeket, akkor ki ne hagyd ezt az izgalmas programot!

Forrás: Thinkstock

KONCERT A FOGYATÉKOS GYEREKEKÉRT

2014. április 23., 19.30
Budapest

Komolyzenei koncertet ad április 23-án Teleki Miklós Artisjus-díjas orgonaművész és Mészáros János Elek, a 2012-es Csillag születik nyertese. A két fellépő nemes célt szolgál előadásával, mivel a jegyekből származó bevétellel a fogyatékos gyermekeket támogatják. Az est folyamán tizenegy zenei darabot játszanak majd el, a repertoárban főként Bach szerzeményei szerepelnek. Fület gyönyörködtető este lesz, minden zenekedvelőnek szívből ajánljuk!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.