Ismerd meg az igazi húsvétot! Kulináris élvezetek és zeneünnep szombatra

Forrás: MTI -
zene húsvét 2014 pmsza húsvét kulináris élvezet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ha eddig még nem mozdultál ki a négy fal közül, most itt az alkalom, hiszen remek programok várnak hétvégén, országszerte!

XVI. NEMZETKÖZI CINKEFŐZŐ VERSENY ÉS HAGYOMÁNYŐRZŐ HÚSVÉT

2014. április 19-21.
Szatmárcseke

Ha megismernéd az autentikus húsvéti hagyományokat - és a vásári sokadalmon túl az ünnep szakrális része is érdekel, akkor utazz Szatmárcsekére! Itt több felekezet feltámadási körmeneteitől a hétfői nyúlfutásig mindenben részt vehetsz!

Forrás: MTI

HÚSVÉTI PALÓC PIAC

2014. április 19-21.
Parádfürdő

Napkeltétől napnyugtáig áll a vásár - itt mindent megvehetsz, amit a hazai termelők csak előállítanak! Kosarasok, fanyűvők, cserepesek, mézesek, jellegzetes palóc ételek és sörök várnak rád - és a gyönyörű mátrai táj!

Forrás: www.parad.hu

BUDAVÁRI HÚSVÉTI SOKADALOM

2014. április 19-21.
Budapest

Felsorolni is lehetetlen, hányféle programmal vár a budai vár! A Balkan Fanatictól Gryllus Vilmoson és a Ghymesen át Szalóki Ágiig fantasztikus muzsikusokat hallgathatsz meg, közben zenészhez és hangszerhez is közel kerülhetsz. Miközben a programok helyszínére tartasz a budai várban, állj meg és gyönyörködj a legszebb panorámában, amit Budapest nyújtani tud!

Forrás: www.szazadokoroksege.hu
Könnyű esti gyilkosság - de csak ha te is akarodhttp://www.life.hu/kult/20140416-programajanlo-biciklituraval-palinkaval-nyomozos-vacsoraval-es-koncerttel.htmlIzgalmas programokat kínálunk a hétvégére - akár sportosra veszed a figurát, akár nem. A Life.hu tippjeivel élvezetekben gazdagon teljen a háromnapos pihenőidő!Kult--Királynők, árvák, kurtizánok, amazonok - beindultak a Trónok harca hősnői http://www.life.hu/kult/20140415-bemutatjuk-a-tronok-harca-hosnoit-es-szinesznoit-ok-a-legerdekesebbek.htmlA női sors Westeroson cseppet sem leányálom: minden idők tán legnagyobb szabású televíziós szériájának műfaja ugyan történelmi fantasy, de ez a kosztümös fantáziavilág kegyetlen kihívásokat állít a benne élők, különösen a nők elé. A most indult, nagy várakozás övezte negyedik évad kapcsán megnéztük: milyen típusú karakterek képviselik a szebbik nemet a Trónok harcában - no és mit tudhatunk az alakítóikról?KultTöbb mint konzerv - így védi meg a világot Amerika kapitány pajzsahttp://www.life.hu/kult/20140414-az-amerikai-kapitany-szupereros-pajzsanak-fizikajat-kutatjuk.htmlA képregény-fanatikusok kívülről kenik, de talán a szuperhősfilm-rajongóknak sem kell bemutatni azokat a misztikus fegyvereket, tárgyakat, melyekhez legendák fűződnek.KultOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.