Meghalt Komlóssy Erzsébet operaénekes

halál operaénekes pmsza Komlóssy Erzsébet
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Életének 81. évében, kedden elhunyt a Kossuth-díjas operaénekesnő, a Magyar Állami Operaház örökös tagja és mesterművésze.

Komlóssy Erzsébet az Operaház magánénekeseként elénekelte szinte az összes jelentős mezzoszoprán szerepet, a 60-as, 70-es években vált igazán sztárrá, fellépett Berlinben, Rómában és Londonban is. A művészt az Operaház saját halottjának tekinti, temetéséről később intézkednek – írja az Origo.

Guinness-rekord lett a gyulai tojásvárhttp://www.life.hu/kult/20140422-guinness-rekord-lett-a-himes-tojasbol-felepitett-gyulai-var-makettje.htmlA gyulai vár makettjét több mint 10 ezer hímes tojásból rakták össze.KultOrigoElindult az idei Bringázz a Munkába!http://www.life.hu/kult/20140422-a-bringazz-a-munkaba-tavaszi-kampanya-a-fold-napjan-indult-el-budapesten-a-kossuth-terrol.htmlA tavaszi kampány célja természetesen az, hogy a kerékpározást népszerűsítse. A 13. ilyen kezdeményezés a Föld napján startolt Budapesten, a Kossuth térről.Kult--Bartókkal és sárga pillangókkal búcsúztak el Márqueztőlhttp://www.life.hu/kult/20140422-gabriel-garcia-marquez-nobel-dijas-kolumbiai-irotol-sarga-rozsakkal-lepkekkel-es-bartokkal.htmlKedvenc sárga virágaival és főműve, a Száz év magány jellegzetes motívumával, sárga lepkékkel búcsúztatták tisztelői a Nobel-díjas kolumbiai írót a mexikóvárosi kultúrpalotában tartott hétfői gyászszertartáson.Kult

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.