Programajánló: Keresd az együttlét élményét

Forrás: Facebook/MEDIAWAVE Film & Music Festival -
zene kulturális programajánló fesztivál mozi könyvfesztivál
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Két nagyszabású fesztiválra és két remek színházi produkcióra hívunk - csak rajtad áll, a vörös függöny, a filmvászon vagy a könyvlapok vonzanak leginkább.

KELL AZ EGYÜTTLÉT – MÉDIAWAVE

2014. április 29.-május 3.
Komárom

A Monostori Erőd nyújt otthont az idei Mediawave Fesztiválnak, amely a szervezők megfogalmazásában "Nemzetközi Film és Zenei Együttlét". Az "együttlét" szónak nagy szerepe van a rendezvény lényegének bemutatásában, ugyanis könnyed, szórakoztató programok helyett kifejezetten komoly és elgondolkodtató élményeket ígér az ötnapos fesztivál. Ha szereted a művészeteket és a mély beszélgetéseket, semmiképp ne hagyd ki!

Forrás: Facebook/MEDIAWAVE Film & Music Festival

XXI. BUDAPESTI NEMZETKÖZI KÖNYVFESZTIVÁL

2014. április 24-27.
Budapest

A világ legnevesebb íróit és költőit látja vendégül a Millenárison a Budapesti Nemzetközi Könyvfesztivál. Fantasztikus programok várják az irodalomkedvelőket, többek között író-olvasó találkozókon, művészkönyv-bemutatókon és felolvasásokon vehetnek részt. Azok se fognak unatkozni, akiket inkább a zene vagy a filmművészet érdekel, mivel koncertek, színházi bemutatók és filmvetítések se hiányoznak a programfüzetből. A fesztivál a könnyedebb, szórakoztató programok mellett egyben könyvszakmai és üzleti fórum is, ahol különböző konferenciák és szakmai tanácskozások keretében kerülnek megvitatásra a régió könyvpiaci problémái.

AKIT AZ ISTENEK SZERETNEK – CSÁKÁNYI ESZTER KONCERT

2014. április 30.
Budapest

Zenés est formájában mesél a női lélekről Csákányi Eszter a Spinoza Színházban. Az előadás során humoros, önironikus hangnemben énekel a Kossuth-díjas színésznő a végletes lelkiállapotban lévő hölgyekről és saját magáról is. Ha könnyed, mégis elgondolkodtató esti kikapcsolódásra vágysz, emellett szeretnél betekintést nyerni a női lélek titkaiba (vagy egy jót mosolyogni saját magadon), mindenképpen ott a helyed.

Fotó: Mudra László - Origo

SOLTI ÁDÁM A RÓMEÓ ÉS JÚLIÁBAN

2014. április 24.
Budapest

Populáris, szórakoztató feldolgozásban láthatjuk a Szép Ernő Színházban Shakespeare világhírű darabját, a Rómeó és Júliát. A Szinovál Gyula által alapított színház fő célja, hogy közelebb hozza az ifjúság szívéhez az irodalmi művészeteket, így a megszokottól egészen eltérő előadással várják a nézőket. A társulatot fiatalos, lelkes színművészek alkotják, többek között a Barátok közt szívtiprója, Solti Ádám is feltűnik majd a színpadon - Párisként.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.