Aviciit is játszik a margitszigeti szökőkút

Forrás: MTI/Illyés Tibor -
zene szökőkút Koncz Zsuzsa dal pmsza Margitsziget Avicii
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Megújult a margitszigeti szökőkút zenei repertoárja. 

Húsvéttól ismét működik a megújult margitszigeti szökőkút, amelynek dallistáján újabb zeneszámok kaptak helyet.

Forrás: MTI/Illyés Tibor

A Főpolgármesteri Hivatal közleménye szerint a megszokott zeneszámok mellett Koncz Zsuzsa Micimackóját, a The Kinks You Really Got Me dalát és Avicii Hey Brother című slágerét is játssza a zenélő kút. A tavaly nyáron átadott létesítményt az egyik legnagyobbnak tartják Európában: 35 méter átmérőjű medencéjében körülbelül 400 köbméter víz van, több mint 1.000 négyzetméter vízfelülettel.

Beperelték Michael Schumacherthttp://www.life.hu/news/20140423-bepereltek-a-komaban-fekvo-michael-schumachert.htmlAz autóversenyző tavaly ősz végén okozott balesetet Spanyolországban - bérelt autójával fellökött egy motorost egy körforgalomban, ami rosszul volt kivilágítva. News--De jó nekünk! David Beckham félmeztelenül szelfizetthttp://www.life.hu/news/20140424-david-beckham-felmeztelen.htmlA jelenleg Kínában tartózkodó egykori focista egy luxushotel medencéje mellől tudósított felsőteste és kedélye állapotáról.NewsOrigoÍgy nézne ki Spongyabob a valóságbanhttp://www.life.hu/news/20140422-igy-nezne-ki-a-spongyabob-kockanadrag-a-valosagban-bizarr-video.htmlA herkentyűburgerek vizesek, a tenger állatai pedig egymás ellenségei – egy kicsit vicces, de inkább bizarr videó a Spongyabob Kockanadrág valódi arcáról.NewsOrigo

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.