Új együttest alapítottak a '90-es évek népszerű zenészei

Forrás: facebook/Happy gang -
Kozmix vitamin Budapest Park Kefír pmsza Happy Gang Dobrády Ákos
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Újra színpadon a Happy Gang, akik ezúttal új tagokkal és új névvel lépnek majd a színpadra.

A Happy Gang együttes 20 éves szülinapját egy nagy koncerttel ünnepelte meg, ahol Dobrády Ákossal, Kefírrel, a Kozmix együttessel és Csordás Tibivel léptek színpadra. A sikeres koncert után a fiúk egy közös formációt hoztak létre, így egy retró fiúbanda van születőben, Totál 90' Super Group néven.

Forrás: RTLKLUB

"A tavalyi Budapest Park nagykoncerten, amikor együtt csináltunk egy közös retró bulit, jött az ötlet, hogy mi lenne, ha eljásztanánk egy közös dalt. Utána pedig nevet is adtunk a közös formációnak, így lettünk Totál 90' Super Group" - magyarázta Cory, a Happy Gang együttes tagja.

Ilyen volt Conchita, mielőtt "szakállas nő" lett!http://www.life.hu/bulvar/20140512-az-eurovizios-dalfesztival-gyoztese-az-osztrak-conchita-wurst-igy-nezett-ki-mielott-szakallas-no.htmlConchita Wurst eurovíziós győzelme nem kicsit osztja meg az embereket. Ám így vagy úgy, a születésekor Thomas Neuwrith-ként anyakönyvezett, ma leginkább szakállas nőként emlegetett Conchitával van tele a net.TV + BulvárOrigoAranytömbbel lepte meg Berki Zselykéthttp://www.life.hu/bulvar/20140512-berki-krisztian-sportolo-kislanyat-natas-zselyket-megkereszeltek-az-edes-elet-szraja-ebbol-az.htmlKeresztelő volt Berki Krisztiánék háza táján, és ebből az alkalomból a sportoló aranytömböt villantott.TV + Bulvár--VV Aurelio nyerte a 6. Való Világot!http://www.life.hu/bulvar/20140511-nyerte-a-6-valo-vilagot.htmlVV Aurelio nyerte a Való Világ 2014-es, hatodik szériáját!TV + BulvárRTLKLUB

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.