Barangolj a múltban vagy eszegess epret - de mindenképp mozdulj ki otthonról!

Forrás: Thinkstock -
régészet kulturális programajánló eper fesztivál koncert
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Ezen a hétvégén is rengeteg változatos program kínálkozik az otthonról kimozdulni vágyók számára, legyen szó régészkedésről, szépítkezésről, fantasztikus koncertekről. Ne ülj otthon te sem!

AKKEZDET PHIAI KONCERT A BUDAPEST PARKBAN
2014. május 31.
Budapest

www.facebook.com

Ha kedveled az underground hiphopot és a kortárs költészetet, akkor mindenképpen ott a helyed az Akkezdet Phiai szombat esti koncertjén. A három tagból álló csapat ezúttal a Budapest Park nagyszínpadán csillogtatja meg tehetségét. Frappáns, elgondolkodtató dalszövegek és lüktető ritmus jellemzi a zenéjüket, koncertjeiken mindig különleges hangulatot teremtenek. Győződj meg róla magad is, és hallgasd meg őket május 31-én!

MAGYAR RÉGÉSZET NAPJA
2014. május 30-31.

Forrás: MNM NÖK

A múlt feltárása talán az egyik legmisztikusabb és legizgalmasabb foglalkozás, a történelem szerelmesei számára mindenképpen. Pénteken és szombaton az ország 22 településén ismerkedhetsz meg ennek a különleges szakmának a rejtelmeivel. A két nap alatt közel 150 program várja a látogatókat, akik számára ásatások és régészeti raktárak nyílnak meg. Május 30-án elsősorban a gyerekeket és iskoláscsoportokat, 31-én pedig a családokat és felnőtteket várják a szervezők. Ha szeretnéd megtanulni a sírfeltárás fortélyait, és érdekel, hogy milyen lehet restaurátornak lenni, akkor ezt a programot neked találták ki!

LIFE.HU CSAJFESZT
2014. május 29.-június 1.
Budapest

Forrás: Thinkstock

Mától kezdődik a Life.hu Csajfeszt, amely négy napon keresztül kényeztet minket, csajokat, hölgyeket, nőket színvonalas és érdekes programjaival. Melyik nő ne szeretne ápolt és fitt lenni, esetleg gyönyörű ruhákban libegni? A rendezvény lehetőséget nyújt minderre: profi sminkesek, fodrászok és sportprogramok várják az érkezőket, sőt, a honlapon előzetesen regisztrált látogatók kapnak egy karszalagot, amellyel rengeteg üzletben kedvezményesen vásárolhatnak. A külső mellett természetesen a lélek ápolása sem maradhat el: sok-sok tanácsadás és interaktív előadás, esténként pedig fantasztikus koncertek segítenek kikapcsolódni a vendégeknek.

EPERFESZTIVÁL
2014. május 30.-június 1.
Tahitótfalu

Forrás: Thinkstock

Idén 16. alkalommal kerül megrendezésre az elmúlt években is nagy sikernek örvendő Eperfesztivál, melynek a Dunakanyar mentén elterülő gyönyörű Tahitótfalu ad otthont. Eperlekvár-készítés, íjászbemutató és hangulatos koncertek (Deák Bill Gyula, Kocsis Tibor, Vastag Csaba, Csobot Adél) várják az érdeklődőket, sőt, a Nemzeti Vágta előfutama is a programok között szerepel. A rendezvény minden programja ingyenes.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.