Britains Got Talent sztárvendég tehetségkutató műsor Attraction fellépés
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
A magyar csapat egy éve indult el a legrangosabb angol tehetségkutató műsorban, a Britain’s Got Talentben, és meg is nyerte a versenyt - ők lettek az első külföldi produkció, akik a fődíjjal térhettek haza - áll az Attraction Sajtó közleményében. 

A rangos tehetségkutató versenyben aratott győzelem a világ élvonalába repítette a társulatot. Szűcs Zoltánék egy év után ismét visszatérnek a műsorba: május 31-én sztárvendégként lépnek színpadra.

Forrás: Attraction

Ugyan a társulatot köti a titoktartás, annyit elárulhatunk: ismét érzelmes és rendkívül speciális műsorral készülnek a gálára, amelyen ezúttal vendégük is lesz: a népszerű walesi Richard & Adam duó. "Annyit mondhatok, hogy ezzel a produkcióval is értéket fogunk teremteni, ahogy eddig is tettük" - mondta sejtelmes mosollyal Szűcs Zoltán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.