Öleld meg a kutyádat - izgalmas rekordkísérlet részese lehetsz!

Forrás: Thinkstock -
Budapest Park kulturális programajánló Budapest Petfest kisállatok fesztivál bortúra
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Hivatalosan is beköszöntött a nyár, és bár az időjárás még nem mindig felhőtlen, izgalmas programokból most sincs hiány. Evezz a Dunán, kóstolj finom borokat, látogass koncerteket és ne feledd el megölelni a kutyád.

SUBSCRIBE ÉS DOPE D.O.D. KONCERT

2014. június 6.
Budapest

Fárasztó, hosszú heted volt? Semmi másra nem vágysz, mint hogy végre szórakozhass egy jót a haverokkal? Akkor péntek este irány a Budapest Park! Először a leginkább hiphopban utazó holland Dope D.O.D. alapozza meg a hangulatot, majd az energikus magyar metálzenekar, a Subscribe lép fel a Nagyszínpadon, ezen a koncertjén garantáltan kitombolhatod magad. Hatalmas buli lesz, semmiképp ne hagyd ki!

EVEZÉS SZÁRAZON ÉS VÍZEN

2014. június 14.
Budapest

Ha már egy ideje kacsintgatsz az evezés felé, de még vacillálsz, vagy már meg is érett benned a gondolat, hogy szeretnél belevágni ebbe a gyönyörű sportba, akkor itt a remek lehetőség, hogy kipróbáld! Még kilenc napig jelentkezhetsz a Crosstraining Kft. evezős workshopjára. Először egy átfogó előadást hallgathatsz meg az evezős eszközök használatáról, utána pedig ergométerrel alapozhatod meg a mozgásodat. Miután a gép segítségével megismerkedtél az evezés technikájával, a Dunára szállva élesben is próbára teheted magadat. Az oktatás négypárevezős túrahajóban történik, ami sokkal stabilabb, mint verseny verziója, így attól sem kell félned, hogy vízbe borulsz.

NYITOTT PINCE NAPOK

2014. június 7-9.

Az idei pünkösdi hétvége sem maradhat Nyitott Pince Napok nélkül. Ezen az 1996 óra megrendezésre kerülő országos borturisztikai rendezvényen közel száz pincészet vár borkóstolókkal és kedvezményekkel. Előzetes regisztráció nem szükséges, tehát ha szereted a finom borokat, és szívesen megismerkednél Magyarország borvidékeivel és bortermelő helyeivel, akkor nincs más dolgod, mint a honlapon utánanézni a nyitva tartó pincészeteknek, és a nyakadba venni az országot!

PETFEST

2014. június 14-15.
Budapest

Ha odáig vagy az állatokért, akkor nem is kérdés, hogy hol a helyed június 14-én és 15-én, ugyanis alig több mint egy hét múlva kezdődik a Petfest. Bemutatók, görényolimpia, kutyaszépségversenyek és egyéb aranyos programok várnak rád, amelyekből természetesen kedvenced sem maradhat ki: június 14-én kutya-és kisállatölelő Guinness-rekordkísérletben vehetsz részt szíved csücskével.

Forrás: Thinkstock

PANNÓNIA FESZTIVÁL

2014. június 5-9.
Szántódpuszta

A Pannónia Fesztivállal ma hivatalosan is elkezdődik a hazai nyári fesztiválszezon. A nyolcadik alkalommal megrendezésre kerülő könnyűzenei fesztivál idei felhozatala az elmúlt évekhez hasonlóan nagyon vegyes. Bármi is legyen a kedvenc stílusod, itt megtalálhatod, legyen szó akár alternatív rockról, elektronikus zenéről vagy metálról. Az öt nap alatt olyan neves külföldi előadók lépnek fel, mint az Offspring, Biffy Clyro és DJ Fresh. Természetesen a népszerű magyar előadók sem hiányozhatnak a listáról: többek között a Punnany Massif, a Quimby és a Depresszió gondoskodnak arról, hogy jól érezd magad. Indítsd a nyaradat egy jó kis fesztiválozással, nem fogod megbánni!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.