Jack Bauer sorozat 24 Kiefer Sutherland jövő leváltás
Clock icon
Cikkünk több mint egy évvel ezelőtt frissült utoljára, a benne szereplő információk elavultak lehetnek.
Robert Cochran, a 24 alkotója szerint elképzelhető, hogy a sorozat Kiefer Sutherland nélkül folytatódik és az egyik női szereplő ugorna be a helyére. Reméljük, ez csak egy homályos találgatás!

A szívükhöz kaptak a fanatikus 24-rajongók, amikor a TV Line a sorozat producerét a széria jövőjéről faggatta a minap. Robert Cochran úgy fogalmazott, lehetne kezdeni valamit Yvonne Strahovski karakterével, Kate Morgannel – írja az Origo.

Forrás: FOX

„Azt hiszem, ez egy lehetőség. Még nincsenek alapos tervek a jövőre nézve, de ez olyan opció, amit meg fogunk fontolni" – kommentálta az alkotó az ötletet. Arra a kérdésre, hogy lesz-e 24 a jövőben is, azt válaszolta, hogy nem ez a legjobb időszak arra, hogy ezen tűnődjön, de megtanulták már a készítők, hogy „soha ne mondd, hogy soha." Arra utalt, hogy a sorozat 2010-ben véget ért, majd 2014-ben mégis feltámadt.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.